planteon.pl- Logo - Opinie

planteon.pl

Opinie (1326) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4438)

planteon.pl- Logo - Opinie

planteon.pl

Opinie (1326) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4438)

Opinie na temat planteon.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów, doceniając ich świeżość, aromat i naturalny skład. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień i sprawną dostawę przesyłek. Doceniane są również estetyczne, szczelne oraz wygodne opakowania, które ułatwiają przechowywanie i użytkowanie produktów. Klienci są także zadowoleni z szerokiego wyboru i różnorodności produktów dostępnych w sklepie. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, a klienci doceniają dobrą komunikację na każdym etapie zamówienia.

Opinie nt. sklepu planteon.pl

Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Dziękujemy za Państwa cenny czas poświęcony na wystawienie nam opinii. Zapraszamy też do sprawdzenia nowości! Warto 😁 https://planteon.pl/nowosci
Jak zawsze produkty najwyższej jakości
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Szeroki asortyment produktów i bardzo dobra i s,ybka obsługa.
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
WTRAKCIE ZAMAWIANIA NA STRONIE BYŁA INFORMACJA ,ZE PACZKA ZOSTANIE DOSTARCZONA NASTĘPNEGO DNIA . FIRMA NIE ELASTYCZNA ( JAK PO ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA CHCIIAŁEM DOMÓWIĆ TOWAR POWIEDZIANO'' ŻE SIĘ NIE DA"..DZIWNE PODEJSCIE DO KLIENTA
Jak zwykle prodesjonalna obsługa

rewelacyjny towar

Zakupiony ostropest w idealnym stanie nie popsujcie się!
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Wszystko jest ok oby tak dalej
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Zioła nie powinny być w plastikowych torbach, lecz w papierowych. Skoro zioła mają służyć zdrowiu, to po co ten plastik? Druga sprawa, że Państwa zioła są za bardzo rozdrobnione, jakby przemielone przez maszynkę z sitkiem o małych oczkach
Bez smak bez zapachu
Odpowiedź ze sklepu planteon.pl
Dzień dobry, Bardzo proszę o zgłoszenie reklamacji na produkt, który nie spełnił Pańskich oczekiwań . Adres bezpośredni do działu reklamacji: reklamacja@planteon.pl Każda reklamacja uruchamia procedury mające na celu poprawę jakości naszych usług oraz blokowanie produktów w stosunku do których powstały najmniejsze wątpliwości. Przepraszamy za zamieszanie. Z wyrazami szacunku, Mateusz Szczepański
Przesyłka późno przyszła, choć w uwagach było napisane pilne, opakowanie mogłoby być lepiej zapakowane
Duzy wybor