sadvit.pl

Opinie (3823) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5953)

sadvit.pl

Opinie (3823) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5953)

Opinie na temat sadvit.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni ze smaku soków, podkreślając ich naturalność, intensywność i wyrazistość. Wysoka jakość produktów, czystość składu oraz brak sztucznych dodatków są często doceniane w opiniach. Recenzenci chwalą również szybką i sprawną dostawę oraz profesjonalne zapakowanie przesyłek. Solidność i pomysłowość opakowań spotykają się z pozytywnym odbiorem. Wiele osób podkreśla także wysoki poziom obsługi klienta oraz atrakcyjne ceny niektórych produktów. Pojawiają się jednak pewne uwagi dotyczące formy lub kosztów opakowań, a także sporadyczne zastrzeżenia do kontaktu z obsługą klienta lub braku odpowiedzi. Klienci zwracają uwagę na techniczne problemy strony internetowej, jej czytelność oraz trudności z zamówieniami online. Niektórzy zwracają uwagę na wysokie koszty niektórych produktów lub dostawy.

Opinie nt. sklepu sadvit.pl

Soki pyszne. Wysyłka błyskawiczna - na drugi dzień po zamówieniu już były w paczkomacie.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Ogromnie nam miło, dziękujemy za opinię! 😊
Soki są bardzo smaczne, a zarazem zdrowe. Zaletą jest smak i brak cukru. Co do dostawy - wszystko w najlepszym porządku, a soki są spakowane bardzo profesjonalnie, tak, aby nie doszło do rozbicia butelek. Polecam gorąco!
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię ❤️
Wysoka jakość produktów, czuć że produkty są naturalne bez żadnych domieszek, po prostu pyszne, polecam! Opakowanie zbiorcze i jeden karton jednostkowy nie wytrzymało w transporcie pewnie ze względu na wagę, ale same produkty pychotka!
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Cieszymy się, że jakość i smak soków spełniły oczekiwania. Paczki przygotowujemy i zabezpieczamy z najwyższą starannością, natomiast niestety nie mamy wpływu na sposób obchodzenia się z przesyłką w trakcie transportu. Dziękujemy za sygnał i zapraszamy ponownie! 😊

SUPER SMACZNY.

Bardzo dobry sok i co ciekawe... w przeciwieństwie do soków marketowych, tych z koncentratu- nie podnosi poziomu cukru chociaż w składzie tamtych sklepowych soków nie ma dodatku cukru w składzie... przypadek? ... nie... sądzę
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

🍹 🍹 🍹 🍹 Soki bardzo smaczne

🍹 🍹 🍹 🍹 Soki bardzo smaczne, pijemy codziennie ponownie kupię i wypóbuję inne smaki. 🍹
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że soki smakują i towarzyszą Pani na co dzień.
Dostawa szybko i efektywnie dostarczona i zapakwana , jakość soków wspaniała , zamwiam juz od roku i warto !
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za taką opinię i za zaufanie! 😊💚
Sok z czarnej porzeczki bardzo dobry,smak autentyczny i bardzo wyrazisty 🥰
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo nam miło 🥰 Cieszymy się, że smakował!
Jak dla mnie zakwas jest za delikatny. Brakuje mi w nim czosnku, ziela angielskiego i liści laurowych. Odnoszę również wrażenie, że przed wysyłką do klienta zakwas nie dojrzewa dłużej niż trzy tygodnie i bardziej przypomina sok. Jednak po doprawieniu sobie go po swojemu i odczekanniu jeszcze tygodnia nabiera pełni...
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi odczuciami. Zakwas zawiera czosnek oraz przyprawy, a jego charakter może się zmieniać wraz z dalszym dojrzewaniem. Pozdrawiamy serdecznie.
Doskonałe soki! To nasze kolejne zamówienie i na pewno nie ostatnie.
Bardzo dziękujemy. Takie powroty klientów cieszą nas najbardziej. 😊
Smaczne, lekko pikantne oraz intensywne w smaku. Polecam
Zapraszamy ponownie!

Wszystko Megaaaa!!!

Jestem bardzo zadowolony. Soki sa naprawdę mega pyszne. Jedynie co bym chętnie dołożył to sok jabłko- burak w formacie 1.5 l bo nie ukrywam ze 5l to jak dla mnie za dużo
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię. 💚
Bogaty asortyment soków i sprawna realizacja zamówienia sprawiły, że to nie będzie nasz jedyny zakup w Sadvit. Soki bardzo nam smakują. Są esencjonalne i z charakterem. Zaczęliśmy od spróbowania żurawiny i czarnej porzeczki. Niestety, sok z żurawiny opuścił nasz dom razem z gościem, który wpadł do nas w odwiedziny :D
Szybko zamówienia, jakość produktu. Do poprawy strona internetowa bo bardzo często się zacina (wersja mobile)
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniają Państwo jakość naszych soków oraz szybkość realizacji zamówień 💛 Dziękujemy również za uwagę dotyczącą strony. Przekażemy ją do odpowiedniego działu i będziemy pracować nad poprawą działania wersji mobilnej.

Zdrowe soczki dla rodzinki

Jesteśmy w trakcie testowania, ale jak na razie jesteśmy zachwyceni smakiem i jakością! Zamówiłam kilka smaków na przetestowanie dla rodziny 2+3. Prowadzimy swój własny ranking 😁 już teraz wiem że na pewno wrócę po kolejne zakupy. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za tak radosną opinię! 😊 Cieszymy się, że soki smakują całej rodzinie i że testy wypadają tak dobrze – trzymamy kciuki za dalszy ranking 😁 Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie. Pozdrawiamy serdecznie
Świetne soki. Dobrze zapakowane i przeslane na cza.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy. Cieszymy się, że wszystko dotarło jak trzeba i soki smakują. ❤️
Super dalszym zamówienia poprosiłbym z ananasem,👏👏🤗
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy. Sok z ananasa również mamy w naszej ofercie, dlatego serdecznie zapraszamy do wypróbowania go przy kolejnym zamówieniu. 😊
Bardzo dobry sok z granatu.Planuję następne zakupy.
Bardzo dziękujemy! 💛
Przepyszne soki, naturalne, moje dzieci je uwielbiają
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy! Chyba nie ma lepszej opinii niż zadowolone dzieci. 😊
Kolejne zamówienie i kolejny bardzo pozytywny komentarz. Najlepsze SOKI
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
Czas realizacji zamówienia,oraz jakość soków.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Cieszymy się, że zarówno jakość soków jak i czas realizacji spełniły oczekiwania 😊