Opinie na temat sadvit.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni ze smaku soków, podkreślając ich naturalność, intensywność i wyrazistość. Wysoka jakość produktów, czystość składu oraz brak sztucznych dodatków są często doceniane w opiniach. Recenzenci chwalą również szybką i sprawną dostawę oraz profesjonalne zapakowanie przesyłek. Solidność i pomysłowość opakowań spotykają się z pozytywnym odbiorem. Wiele osób podkreśla także wysoki poziom obsługi klienta oraz atrakcyjne ceny niektórych produktów.
Pojawiają się jednak pewne uwagi dotyczące formy lub kosztów opakowań, a także sporadyczne zastrzeżenia do kontaktu z obsługą klienta lub braku odpowiedzi. Klienci zwracają uwagę na techniczne problemy strony internetowej, jej czytelność oraz trudności z zamówieniami online. Niektórzy zwracają uwagę na wysokie koszty niektórych produktów lub dostawy.
Opinie nt. sklepu sadvit.pl
Soki są wyśmienite, polecam
Szybka dostawa
Zapraszamy ponownie!
Wszystko ok, polecam na pewno jeszcze zamówię.
Dziękujemy. Bardzo miło to słyszeć. Będziemy czekać na kolejne zamówienie! ❤️
Kolejne i nie ostatnie zakupy. Wszystko super.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy ponownie!
Soki świeże, dobrze zapakowane przesyłki, gorąco polecam.
Bardzo dziękujemy za opinię!😊
Wszystko :) Termin. I smak produktu. Będę pisał w kwestii współpracy na szerszym polu z ramienia wydawnictwa i fundacji.
Z pozdrowieniem
SUPER PRODUKTY I BARDZO SMACZNE I DOBRZE ZAPAKOWANE
Bardzo dziękujemy! 💚
Bardzo dobre soki, napewno wrócę do dalszych zamówień
Zapraszamy ponownie! :)
Soki są przepyszne ❤️ i na pewno ponownie u mnie zagoszczą
Dziękujemy za opinię! Miło nam słyszeć, że nasze soki przypadły Pani do gustu 😊
Świetna jakość, szybka dostawa, polecam🙂
Dziękujemy za polecenie! 😊
Pyszna malina i granat w płynie
100% smaku! :)
Pyszne soki!
Soki są pyszne i zdrowe, wybór ogromny; zamówienie realizowane sprawnie i szybko. Polecam bardzo:)
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Wysyłka bardzo szybka, soki (paczka) odpowiednio zabezpieczone.
Smak - wyśmienity
Super, bardzo dziękujemy! 😊
Doskonały ,naturalny smak soków z buraka. Zarowno zakwas jak i naturalny.Kupuje już kolejny raz i wciąż zachwycony.
To mój n-ty zakup u Państwa i z pewnością nie ostatni! Świetna jakość za rozsądną cenę. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienie! 😊
Szybka dostawa,pyszne soki,na pewno wrócę po kolejne 🙂
Zamówiłem tłoczony sok jabłko–gruszka. Bardzo dobry, naturalny smak, bez żadnego sztucznego posmaku. Czuć świeże owoce i dobrą jakość. Zdecydowanie polecam
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za taką opinię 😊
bardzo smaczne soki owocowe i warzywne.Polecam
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊
Wszystko w najlepszym porządku. Sok bardzo dobrej jakości. Na pewno zakupię jeszcze nie raz. Polecam
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Będzie nam bardzo miło gościć Was ponownie. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Bardzo sprawna realizacja zamówienia; soki pyszne!
Smak soków super
Szybka dostawa