sadvit.pl

Opinie (3823) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5953)

sadvit.pl

Opinie (3823) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5953)

Opinie na temat sadvit.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni ze smaku soków, podkreślając ich naturalność, intensywność i wyrazistość. Wysoka jakość produktów, czystość składu oraz brak sztucznych dodatków są często doceniane w opiniach. Recenzenci chwalą również szybką i sprawną dostawę oraz profesjonalne zapakowanie przesyłek. Solidność i pomysłowość opakowań spotykają się z pozytywnym odbiorem. Wiele osób podkreśla także wysoki poziom obsługi klienta oraz atrakcyjne ceny niektórych produktów. Pojawiają się jednak pewne uwagi dotyczące formy lub kosztów opakowań, a także sporadyczne zastrzeżenia do kontaktu z obsługą klienta lub braku odpowiedzi. Klienci zwracają uwagę na techniczne problemy strony internetowej, jej czytelność oraz trudności z zamówieniami online. Niektórzy zwracają uwagę na wysokie koszty niektórych produktów lub dostawy.

Opinie nt. sklepu sadvit.pl

Jak zwykle, czyli doskonale.
Bardzo nas to cieszy! :)
Przepyszne soki szybką dostawa wracamy z przyjemnością po pyszne soki
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie!
Super smak i konsystencja
Bardzo dziękujemy! 😊
Błyskawiczną dostawa. Polecam
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dokładamy wszelkich starań, żeby było sprawnie i szybko! 💪
Pyszna oliwa👌
Dostawa super, większość soków zgodna z oczekiwaniem, ale sok jablkowo-gruszkowy, niestety , nie nadaje się do wypicia. Czuć w nim bardzo wyraźnie zgniliznę zepsutych owoców.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za opinię i zwrócenie uwagi na tę sytuację. Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie i większość soków spełniła oczekiwania. Bardzo nam przykro z powodu doświadczenia z sokiem jabłkowo-gruszkowym – nie powinno to mieć miejsca. Prosimy o kontakt z numerem zamówienia i zdjęciem partii produktu, abyśmy mogli szybko wyjaśnić sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.
Zamawiałam pierwszy raz jestem zadowolona, paczka zabezpieczona przyszła w całości, soki smaczne zamówiłam na próbę 250ml po czym zamówiłam jeszcze raz na prezent. 2 dni i było w paczkomacie. Polecam
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię. 😊 Cieszymy się, że soki spełniły oczekiwania i że zdecydowała się Pani na kolejne zamówienie!

Polecam gorąco!!!

Pyszne, świetne, wrócę!
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Będziemy czekać z kolejną porcją pyszności. Dzięki za polecenie! ;)
Wyśmienity produkt od POLSKIEGO PRODUCENTA. Ten sok z żurawiny to niebo w buźce. Na pewno będę stałym klientem firmy SADVIT.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię 💚 Ogromnie nas cieszy, że żurawina tak zachwyciła i że doceniają Państwo polskie pochodzenie naszych produktów. Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie!
Bardzo dobry.
Dziękujemy! :)
Supet !!!
Dziękujemy!
Soki pyszne. Polecam
Dziękujemy za opinię! :)

Jest ok

Utrzymać poziom jakości soków i obsługi i klienta, Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za opinię i miłe słowa! 😊
Szybkość

Soki pyszne

Soki są pyszne widać ze naturalne. Polecam dostawa również w porządku.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło gościć Państwa przy kolejnych zamówieniach!
Przesyłka ekspresowa. Polecam sprzedającego. Sok aloesowy spoko, mnie osobiście lekko drapie w gardło,ale to chyba ma tak być. Pozdrawiam 😀
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami 😊 Miło wiedzieć, że całość wypadła na plus. Pozdrawiamy!
niezmiennie doskonały produkt świetnej jakości
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa!
Doskonały smak i szybka dostawa.
Wszystko przepyszne!
Dziękujemy! :)
Soki są przepyszne! Mąż był sceptyczny, ale gdy spróbował jest zachwycony. Dziś poczęstowaliśmy kolegę, też niedługo będzie zamawiał. 😉 Błyskawiczna wysyłka a smak... Wyśmienite! W dwóch zamówieniach wypróbowaliśmy już 10 smaków, co jeden to lepszy.