sadvit.pl

Opinie (3823) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5953)

sadvit.pl

Opinie (3823) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5953)

Opinie na temat sadvit.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni ze smaku soków, podkreślając ich naturalność, intensywność i wyrazistość. Wysoka jakość produktów, czystość składu oraz brak sztucznych dodatków są często doceniane w opiniach. Recenzenci chwalą również szybką i sprawną dostawę oraz profesjonalne zapakowanie przesyłek. Solidność i pomysłowość opakowań spotykają się z pozytywnym odbiorem. Wiele osób podkreśla także wysoki poziom obsługi klienta oraz atrakcyjne ceny niektórych produktów. Pojawiają się jednak pewne uwagi dotyczące formy lub kosztów opakowań, a także sporadyczne zastrzeżenia do kontaktu z obsługą klienta lub braku odpowiedzi. Klienci zwracają uwagę na techniczne problemy strony internetowej, jej czytelność oraz trudności z zamówieniami online. Niektórzy zwracają uwagę na wysokie koszty niektórych produktów lub dostawy.

Opinie nt. sklepu sadvit.pl

Soki i zestawy

Jakość soków - bardzo dobra. Warto jedynie opisać paczki w przypadku konkretnych zestawów (np. "dla Niego") - bo zamówiłem różne zestawy na prezenty i musiałem je rozpakować, żeby zobaczyć "co jest co" i ponowie zaklejać i wiązać.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za uwagę dotyczącą oznaczeń zestawów prezentowych. Rzeczywiście przy wysyłce kilku różnych pakietów może pojawić się potrzeba rozpakowania, aby sprawdzić, który jest który. Rozważymy dodanie wyraźnych oznaczeń na kartonach, aby ułatwić rozpoznanie zestawów bez konieczności ich otwierania. :) Dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie!
Wszystko ok.
Dziękujemy!
Wszystko. Złożone zamówienie przyjęte bardzo szybko, przesyłka również ekspresowa.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom.
Wszystko ok. Zakwas pyszny.

The best

Najbardziej lubię jabłko-marchew ale jablko-mieta też super👍👍👍
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Ogromnie się cieszymy, że nasze soki trafiają w Państwa gust!
Wszystko OK
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy. Cieszymy się, że wszystko w porządku!
Polecam, szybko i pysznie jak zawsze!
Dzięki za polecenie! 😊
Świetne i bardzo dobre soki
Zakwas buraczany raczej jest sokiem, malo wyczuwalne pozostałe dodatki. Może to kwestia smaku, ale ja przyzwyczajona jestem do bardziej wyrazistego smaku zakwasu.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi odczuciami. Nasz zakwas buraczany jest robiony na bazie naszego soku z buraka, dlatego ma naturalny, łagodniejszy smak i nie jest intensywnie przyprawiany. Rozumiemy, że to kwestia indywidualnych preferencji smakowych – dziękujemy za cenną uwagę.
bardzo dobra jakość produktów
Szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za pozostawienie opinii. :)
Polecam. To jest kolejny zakup i na pewno nie ostatni.
Odpowiedź ze sklepu sadvit.pl
Dziękujemy za zaufanie i kolejne zamówienie! 😊
Produkty najwyższej jakości