wallcolors.pl- Logo - Opinie

wallcolors.pl

Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (332)

wallcolors.pl- Logo - Opinie

wallcolors.pl

Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (332)

Opinie na temat wallcolors.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości tapet, materiałów i wykonania produktów. Wiele opinii podkreśla atrakcyjne, piękne i zgodne z opisem wzory oraz wygląd tapet. Klienci chwalą profesjonalną, pomocną i indywidualną obsługę klienta oraz świetny kontakt z firmą. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówienia i wysyłkę. Opinie wskazują na łatwy, sprawny i miły kontakt telefoniczny oraz mailowy z firmą. Część klientów docenia indywidualne podejście oraz elastyczność w realizacji zamówień i dopasowanie do potrzeb.

Opinie nt. sklepu wallcolors.com/pl

Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Jest nam bardzo miło z powodu przyznania najwyższej oceny! :) Pozdrawiamy, Zespół Wallcolors

AGA

Super tapet świetnie wygląda w saloni
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy, jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z naszego produktu. Serdecznie pozdrawiamy
Przesyłka szybka i bez zastrzeżeń. Serdecznie polecam
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Wysokiej jakości tapety z bardzo ciekawym wzornictwem. Polecamy
Wszystko w porządku!
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy za miłe słowa. Serdecznie pozdrawiamy
Nie mam uwag.
Łał i tyle w temacie
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy!
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Mega jakość tapety. Zamówię na pewno zamówię do sypialni
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze tapety zyskały uznanie. To dla nas ogromna satysfakcja! Serdecznie dziękujemy za rekomendację i zapraszamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy, Zespół Wallcolors
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Tapety są przepiękne! Wspaniała jakość i wzory.
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze tapety zyskały uznanie. To dla nas ogromna satysfakcja! Pozdrawiamy :)
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Wprawdzie jeszcze nie odpakowana, ale obsługa i wzór jest bardzo atrakcyjny:)
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły oczekiwania! Serdecznie pozdrawiamy
Zamówiłam tylko próbki więc trudno powiedzieć coś wiecej
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Dziękujemy, jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z naszych próbek, zachęcamy do zakupu tapety oraz kontaktu na hello@wallcolors.com ! :) Serdecznie pozdrawiamy
Dziękujemy za przyznanie najwyższej oceny! :) Pozdrawiamy, Zespół Wallcolors