molton.pl- Logo - Opinie

molton.pl

Opinie (2255) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4308)

molton.pl- Logo - Opinie

molton.pl

Opinie (2255) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4308)

Opinie na temat molton.pl są przeważająco pozytywne. Klientki bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów, staranne wykonanie oraz trwałość produktów. Zdecydowana większość klientów chwali estetyczne, staranne i bezpieczne pakowanie zamówień. Szybkość realizacji zamówienia oraz terminowa dostawa są bardzo często chwalone przez klientów. Obsługa klienta jest bardzo wysoko oceniana za profesjonalizm, uprzejmość i pomocność. Klientki doceniają również estetykę, elegancki wygląd ubrań i zgodność wizualną z opisem. Zgodność rozmiarów z opisem jest często doceniana, a proces zwrotów i wymian oceniany jest jako funkcjonalny. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi do nietrwałości lub jakości niektórych elementów produktów. Sporadycznie zgłaszane są uwagi do opakowań kartonowych. Niektóre klientki zwracają uwagę na niejednolitość rozmiarówki i problemy z dopasowaniem. Zdarzają się także nieliczne negatywne opinie na temat obsługi klienta oraz pojedyncze zawiedzione oczekiwania w kwestii wyglądu produktów. Wskazywane są również trudności i czasochłonność obsługi procesu zwrotów i wymian.

Opinie nt. sklepu molton.pl

Supersklep. Gorąco polecam

Ubrania wykonane ze szczególną starannością.

Jakość i wykończenie ubrań.

Realizacja zamówień .

Wszystkie zamówienia są realizowane bardzo szybko i terminowo. Również w przypadku zwrotu zakupionego towaru środki są również zwracane na rachunek klienta bardzo szybko, przed upływem wskazywanych 14 dni.
Świetna kurtka -jestem zadowolona z jakości i wyglądu-dziękuję.
szybko przesłane, pięknie zapakowane, jakość jak zwykle bardzo dobra, miły kurier.
Spodnie przepiękne, świetny materiał i krój.
Dziękuję za bardzo szybką dostawę.
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam