Opinie na temat gotem.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, oryginalne, wygodne i spełniające oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest regularnie chwalona za szybki, miły i profesjonalny kontakt oraz gotowość do pomocy. Klienci pozytywnie wypowiadają się na temat sprawnej i szybkiej obsługi zwrotów oraz wymiany towaru. Dostawa produktów jest często oceniana jako bardzo dobrze zabezpieczona i estetyczna. Ceny są oceniane przeważnie pozytywnie, choć pojawiają się pojedyncze głosy o wysokich cenach przy popularnych modelach.
Opinie nt. sklepu gotem.pl
Polecam😊
Ulubione miejsce od lat. Zawsze najmodniejsze buty , świetny kontakt, przeeeeeeemiła obsługa. Wszystko na TOP
Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie , jestem bardzo zadowolona
buty idealne, polecam
Jak zawsze petarda !!
Paczka podzielona na 2, w odstępie tygodnia od siebie . Poza tym wszystko super :)
Wszystko idealnie
Wszystko ok
Zamówiłam 2 artykuły, jedna para butów przyszła ekspresowo, proces zwrotu z uwagi na nieprawidłowy rozmiar również sprawny, natomiast druga para butów nie została jeszcze dostarczona a minęło juz 15 dni od zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu gotem.pl
Dzień dobry,
widzę, że dokonała Pani zamówienia na produkty w dwóch statusach chwilę przed świętami Produkt z informacją o wysyłce w 24h wyruszył w 24h od wpłynięcia zamówienia, natomiast produkt, który znajdował się w statusie "wysyłka w 4-5 dni roboczych" również wyruszył w odpowiednim termieni - 5 dni roboczych. Biorąc pod uwagę, że w 2025 roku przerwa świąteczna była bardzo długa oraz nałożyło się to również z Sylwestrem, produkt wyruszył do Pani w wyznaczonym czasie, po 5 dniach roboczych, tak jak informował komunikat na stronie.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół GOTEM
Wszystko super:-) Szybka wysyłka:-)Produkt zgodny z opisem
Szybko, sprawnie i w atrakcyjnej cenie