Opinie na temat e-rewizje.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często doceniają szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Opinie klientów na temat jakości produktów są zdecydowanie pozytywne, a wiele osób podkreśla solidność i dobre wykonanie. Klienci chwalą profesjonalizm, odpowiedzialność i miłą obsługę kontaktujących się pracowników. Często podkreślają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem oraz spełniają ich oczekiwania. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo dobre zabezpieczenie przesyłek, co wpływa pozytywnie na ich doświadczenie. Dodatkowo wielu klientów podkreśla brak jakichkolwiek problemów podczas realizacji zamówień.
Opinie nt. sklepu e-rewizje.pl
Super sprzęt, towar zgodny. Bardzo dobre wykonanie i ekspresowa wyyslka
Polecam… zero problemow
Polecam… zero problemów
nie można dodać pięciu gwiazdek
Zmieniam opinię, ponieważ nie została zweryfikowana płatność przez Google Pay, firma nie otrzymala płatności przez co towar nie zostal do mnie wysłany, cala wina leży po mojej stronie i operatora płatności. Ze swojej strony sposób odkręcenia całej sytuacji przez e-rewizje, natychmiastowy kontakt ze mną, potwierdzenie iż zamówienie wisi w systemie nie opłacone, naprawdę profesjonalne z Państwa strony. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacją i napewno wrócę z kolejnym zamówieniem
Odpowiedź ze sklepu e-rewizje.pl
💬 „Bardzo dziękuję za tak ciepłe słowa i wyjaśnienie sytuacji! 😊 Proszę się absolutnie nie przejmować – każdemu może się zdarzyć, a dla mnie najważniejsze jest to, że udało nam się wszystko szybko wyjaśnić. Bardzo doceniam, że podzielił się Pan swoją opinią – takie wiadomości dają ogromną motywację do dalszej pracy. Zapraszam serdecznie przy kolejnym zamówieniu – zawsze chętnie pomogę!”
Łukasz Pytalski
Sales manager
www.e-rewizje.pl
Jasny i klarowny sposób zamówienia,expresowa wysyłka.Towar perfekcyjnie zapakowany.Polecam.
Realizacja zamówienia bardzo szybka i bezproblemowa, produkt zgodny z oczekiwaniami, polecam !!!
Miła obsługa i szybka dostawa