Opinie na temat flomaro.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością serów i innych produktów, podkreślając ich świeżość i wyborny smak. Bardzo często chwalą staranne i szczelne pakowanie produktów, które zapewnia ich świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Doceniana jest również błyskawiczna lub bardzo szybka dostawa. Bogaty i różnorodny asortyment, obejmujący także unikatowe i trudno dostępne sery, zyskuje wysokie oceny. Klienci zwracają uwagę na profesjonalizm, uprzejmość oraz skuteczne rozwiązywanie problemów przez obsługę sklepu.
Opinie nt. sklepu flomaro.pl
Dzięki za opinię! 🤍
Sery doskonałe w smaku. Świetnie zabezpieczone w transporcie.
Dzięki! 🧡
Dzięki! 🧀🔥
Przepyszne jedzenie, obsługa pierwsza klasa, szybka wysyłka.
Dzięki! ✨
Wszystko OK. Bardzo szybka dostawa. Towar zapakowany profesjonalnie, dotarł do nas w stanie idealnym. Polecam wszystkim na sto procent.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy Ci serdecznie za tak pozytywną opinię!
Bardzo się cieszymy, że wszystko było OK, a dostawa bardzo szybka. To dla nas kluczowe, aby Twoje zamówienie dotarło sprawnie.
Niezmiernie miło nam słyszeć, że towar był zapakowany profesjonalnie i dotarł do Was w stanie idealnym. Wkładamy wiele wysiłku w odpowiednie zabezpieczenie przesyłek, więc to potwierdzenie jest dla nas bardzo ważne.
Cieszymy się, że polecasz nas wszystkim na sto procent! To dla nas najlepsza rekomendacja.
Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi produktami!
duży wybór serów; szybka dostawa
Sery przepyszne. Profesjonalnie zapakowane. Bardzo miły kontakt telefoniczny. Będziemy zamawiać tylko we Flomaro. Polecamy! Kamila i Józef😊
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Bardzo dziękujemy, Kamilo i Józefie, za tak wspaniałą opinię! Cieszymy się, że smak serów, sposób pakowania oraz kontakt z nami spełniły Wasze oczekiwania. To dla nas ogromna radość słyszeć, że chcecie zamawiać tylko u nas. Zapraszamy serdecznie ponownie! 😊
Dobra firma
Towar najwyższej jakości. Szybka wysyłka. Polecam
Dzięki! ❤️
Nie wysyłają Państwo kompletnych zamówień. Już dwa razy dostałem niekompletną paczkę, ale pobranie było pełne. Nie wiem czy to cwaniactwo wynikające z polityki firmy, czy rzadki błąd, który zdarzył się dwa razy pod rząd. Sami Państwo to oceńcie. Ja raczej poszukam innego sprzedawcy
Polecam bardzo
Dobry kontakt i co najważniejsze bardzo dobre produkty. Polecam
Dzięki! 🙌
Zakupiłem ser szwajcarski Ementaler. Sądziłem że będzie taki jak na foto z dużymi dziurami fermentacyjnymi. Niestety jest bez dziur i w smaku nie porywający.
Spróbuję być może wkrótce jeszcze raz z serami holenderskimi których smak dobrze pamiętam. Niemniej obsługa i wysyłka sprawnie i szybko.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją szczerą opinię.
Przykro nam słyszeć, że zakupiony ser szwajcarski Emmentaler nie spełnił Twoich oczekiwań, zarówno pod względem wyglądu (braku charakterystycznych dziur), jak i smaku. Rozumiemy rozczarowanie, gdy produkt odbiega od wyobrażenia, zwłaszcza w przypadku tak ikonicznego sera. Dokładamy wszelkich starań, aby zdjęcia jak najlepiej oddawały realny wygląd produktów, jednak naturalne różnice w partiach sera mogą czasami prowadzić do takich niespodzianek.
Cieszymy się jednak, że doceniasz naszą **obsługę** oraz **sprawną i szybką wysyłkę**. To dla nas bardzo ważne, że mimo wszystko proces zakupu przebiegł bez zarzutu.
Mamy nadzieję, że podczas kolejnych zakupów, być może z **serami holenderskimi**, których smak dobrze znasz, znów będziemy mogli Cię pozytywnie zaskoczyć. Jesteśmy przekonani, że znajdziesz u nas produkty, które w pełni Cię usatysfakcjonują.