flomaro.pl- Logo - Opinie

flomaro.pl

Opinie (1224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2263)

flomaro.pl- Logo - Opinie

flomaro.pl

Opinie (1224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2263)

Opinie na temat flomaro.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością serów i innych produktów, podkreślając ich świeżość i wyborny smak. Bardzo często chwalą staranne i szczelne pakowanie produktów, które zapewnia ich świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Doceniana jest również błyskawiczna lub bardzo szybka dostawa. Bogaty i różnorodny asortyment, obejmujący także unikatowe i trudno dostępne sery, zyskuje wysokie oceny. Klienci zwracają uwagę na profesjonalizm, uprzejmość oraz skuteczne rozwiązywanie problemów przez obsługę sklepu.

Opinie nt. sklepu flomaro.pl

MS
Michał S.
Sprawnie i smacznie
Smaczne 😀
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Mega miło nam to czytać — dzięki za opinię i do zobaczenia następnym razem! 🫶
Dzięki! 🧡
Dzięki za opinię! 🧀✨
Jak zawsze Super. Sery wyśmienite.
Doskonałe produkty

Jerzy K.
Cieszy nas to bardzo 🙂 Dzięki za opinię i do kolejnego zamówienia! 💛
IG
Irena G.
Oryginalne sery, duży wybór choć ceny dosyć wysokie. Szybka realizacja.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz oryginalność naszych serów oraz szeroki wybór. Stawiamy na jakość i unikalne produkty, dlatego miło nam słyszeć, że jest to zauważane. Cieszy nas również, że szybka realizacja zamówienia spełniła Twoje oczekiwania. Rozumiemy Twoje spostrzeżenie dotyczące cen. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości, często pochodzące od małych, lokalnych dostawców, co może wpływać na ich koszt. Zawsze staramy się jednak znaleźć równowagę między ceną a wartością, jaką otrzymuje klient. Mamy nadzieję, że mimo to nadal będziesz do nas wracać.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Będziemy wdzięczni za informację, co było powodem takiej oceny. Czy problem dotyczył produktu, dostawy, czy innej kwestii związanej z realizacją zamówienia?
Wyborne sery. Szybka dostawa. Podczas dostawy ser nic nie traci ze swych właściwości.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że nasze sery są dla Ciebie wyborne, a szybka dostawa spełnia Twoje oczekiwania. Najważniejsze jest dla nas, że podczas transportu ser nic nie traci ze swych właściwości. To potwierdzenie, że nasze metody pakowania i logistyki działają bez zarzutu. Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi specjałami!