flomaro.pl- Logo - Opinie

flomaro.pl

Opinie (1224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2263)

flomaro.pl- Logo - Opinie

flomaro.pl

Opinie (1224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2263)

Opinie na temat flomaro.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością serów i innych produktów, podkreślając ich świeżość i wyborny smak. Bardzo często chwalą staranne i szczelne pakowanie produktów, które zapewnia ich świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Doceniana jest również błyskawiczna lub bardzo szybka dostawa. Bogaty i różnorodny asortyment, obejmujący także unikatowe i trudno dostępne sery, zyskuje wysokie oceny. Klienci zwracają uwagę na profesjonalizm, uprzejmość oraz skuteczne rozwiązywanie problemów przez obsługę sklepu.

Opinie nt. sklepu flomaro.pl

Dzięki za opinię! 🤍
Terminowość i opakowanie ok. Produkty znane z wcześniejszych zamówień, wszystko było w porządku
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy Ci za opinię! Cieszymy się, że terminowość i opakowanie były w porządku, a produkty, które już znasz z wcześniejszych zamówień, również spełniły Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi specjałami!

Ser szwajcarski

Fantastyczny ser. Doskonały w smaku.Wyrazisty i szlachetny. Dawno nie jadłam tak dobrego sera.🌺
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy Ci serdecznie za tak cudowną opinię! Niezmiernie cieszymy się, że ser tak bardzo Ci smakował i określasz go jako fantastyczny, doskonały, wyrazisty i szlachetny. To dla nas największa nagroda, gdy słyszymy, że dawno nie jadłaś tak dobrego sera! 🌺 Mamy nadzieję, że wkrótce znowu znajdziesz u nas swoje ulubione smaki!
Idealnie spakowane i wysyłka szybka. Lud nie zdążył się roztopić. Produkty delikatesowe, miło. W okolicy np. Ser mam do dostania typu gumoplastik ;)
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że pakowanie i szybka wysyłka pozwoliły zachować najwyższą jakość produktów. Miło nam, że doceniają Państwo naszą ofertę delikatesową w porównaniu do innych opcji dostępnych na rynku. Zapraszamy serdecznie ponownie!
Szybka dostawa, wysoka jakość produktów.
PB
piotr b.
W upalne dni, wskazane byłyby dwa wkłady chłodzące.
Super Ceny i produkty polecam
ZL
zofia l.
Dzięki! ✨
Duży wybór smacznych serów, szybka i odpowiednio zabezpieczona wysyłka (chłodzenie) Po prostu super:)
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo cieszymy się, że doceniasz duży wybór smacznych serów w naszej ofercie. To dla nas ważne, aby każdy znalazł coś dla siebie. Niezmiernie miło nam słyszeć, że szybka i odpowiednio zabezpieczona wysyłka (z chłodzeniem!) również spotkała się z Twoim uznaniem. Wkładamy wiele wysiłku, aby Twoje sery dotarły do Ciebie w idealnym stanie, więc informacja, że wszystko było po prostu super to dla nas najlepsza nagroda. Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi specjałami!
Sery super tylko kurier zrobił pobudkę o 4 rano

… pyszności

… pyszności, dobrze zapakowane z błyskawiczną dostawą
BM
Bożena M.
Zbyt długo trwał transport. Wszystko było ciepłe.
Pyszny ser polecam