Opinie na temat flomaro.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością serów i innych produktów, podkreślając ich świeżość i wyborny smak. Bardzo często chwalą staranne i szczelne pakowanie produktów, które zapewnia ich świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Doceniana jest również błyskawiczna lub bardzo szybka dostawa. Bogaty i różnorodny asortyment, obejmujący także unikatowe i trudno dostępne sery, zyskuje wysokie oceny. Klienci zwracają uwagę na profesjonalizm, uprzejmość oraz skuteczne rozwiązywanie problemów przez obsługę sklepu.
Opinie nt. sklepu flomaro.pl
Rewelacja. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Sery pierwsza klasa.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy Ci serdecznie za tak rewelacyjną opinię!
Niezmiernie cieszymy się, że, jak zwykle, wszystko jest na najwyższym poziomie, a sery są pierwszej klasy. To dla nas największa satysfakcja i potwierdzenie, że konsekwentnie dostarczamy Ci to, co najlepsze.
Bardzo doceniamy Twoje zaufanie i mamy nadzieję, że każda kolejna wizyta u nas będzie równie udana!
Polecam!🫶
Sery najwyższej jakości👌
Szybka wysyłka 📦
Miła obsługa 🤝
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoje wspaniałe polecenie! 🫶
Bardzo się cieszymy, że doceniasz najwyższą jakość serów 👌, szybką wysyłkę 📦 oraz miłą obsługę 🤝. To dla nas ogromna radość, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania!
Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi specjałami!
Napisałem przed świętami po otrzymaniu paczki że brakuje jednego produktu- bez odzewu
Uwielbiam Wasze sery 🙂
Pyszne sery. Dostawa be zarzutu