Opinie na temat flomaro.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych serów i innych produktów. Dostawa jest najczęściej określana przez klientów jako szybka, sprawna i bezproblemowa. Opakowanie produktów oceniane jest jako bardzo staranne, zapewniające świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Bogaty wybór serów i innych produktów jest często podkreślany jako duży atut sklepu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, a rozwiązywanie problemów odbywa się szybko i sprawnie. Smak serów i innych produktów jest bardzo wysoko oceniany, często jako przepyszny i wyjątkowy.
Produkty są zwykle dostarczane świeże i w dobrym stanie, choć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące świeżości.
Opinie nt. sklepu flomaro.pl
Szynka, mniam mniam. Można ułożyć plastry bardziej równo. Reszta OK.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za miłą opinię i cenną sugestię dotyczącą układania plastrów szynki. Postaramy się zwrócić na to większą uwagę, aby następnym razem wszystko było idealne. Cieszymy się, że reszta zamówienia spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Zabezpieczenie przesyłki, dobre produkty i szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zabezpieczenie przesyłki, jakość produktów i szybka dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy serdecznie ponownie!
Dziękujemy Ci za opinię!
Cieszymy się, że doceniasz naszą szybką i profesjonalną obsługę. To dla nas bardzo ważne, że spełniamy Twoje oczekiwania na każdym etapie.
Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi produktami!
Kiepska dbałość o dobrą obsługę klienta
Wysłany kawałek sera to praktycznie sama spodnia krawędź sera 50% wagi do wyrzucenia. Przy tym serze to że z 10-15% to krawędź przy której ser nie nadaje się do jedzenia lub ma o wiele gorszy smak to normalne ale otrzymany przeze mnie kawałek to sam spód więc połowa poszła do śmieci. Bardzo dobry ser ale tym razem ewidentnie padłem ofiarą braku troski o wysłanie klientowi dobrze poporcjowanego produktu.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię i tak szczegółowy opis problemu.
Bardzo nam przykro, że otrzymany kawałek sera okazał się tak źle poporcjowany i że duża jego część nie nadawała się do spożycia. Rozumiemy Twoje rozczarowanie, gdy połowa produktu, za który zapłaciłeś, musi trafić do kosza. To absolutnie nie jest standard, do którego dążymy. Celem jest, aby każdy kawałek sera był starannie odcięty i stanowił pełnowartościowy produkt, minimalizując straty wynikające z naturalnej skórki czy brzegów.
Fakt, że sam ser jest bardzo dobry, jeszcze bardziej uwypukla problem z porcjowaniem. Potwierdza to, że padłeś ofiarą braku troski na etapie przygotowania wysyłki, za co szczerze przepraszamy. To niedopatrzenie z naszej strony i z pewnością wyciągniemy z tego wnioski.
Chcemy to naprawić. Prosimy o kontakt z nami, podając numer zamówienia. Z przyjemnością znajdziemy satysfakcjonujące rozwiązanie tej sytuacji, na przykład poprzez rekompensatę lub ponowną wysyłkę odpowiednio poporcjowanego sera. Zależy nam na tym, aby Twoje doświadczenia z nami były zawsze pozytywne.
Jeszcze raz dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem. Pomaga nam to stale poprawiać jakość naszych usług.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za opinię, jeśli coś nie spełniło oczekiwań, zachęcamy do kontaktu przez formularz kontaktowy na www.flomaro.pl/kontakt/
Szybka dostawa jakość produktów wysoka
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię!
Cieszymy się, że szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania, a jakość produktów jest wysoka. To dla nas najważniejsze, żeby wszystko dotarło szybko i było najwyższej jakości.
Mamy nadzieję, że wkrótce znowu będziesz cieszyć się naszymi specjałami!