Opinie na temat flomaro.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych serów i innych produktów. Dostawa jest najczęściej określana przez klientów jako szybka, sprawna i bezproblemowa. Opakowanie produktów oceniane jest jako bardzo staranne, zapewniające świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Bogaty wybór serów i innych produktów jest często podkreślany jako duży atut sklepu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, a rozwiązywanie problemów odbywa się szybko i sprawnie. Smak serów i innych produktów jest bardzo wysoko oceniany, często jako przepyszny i wyjątkowy.
Produkty są zwykle dostarczane świeże i w dobrym stanie, choć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące świeżości.
Opinie nt. sklepu flomaro.pl
Czas dostawy. Miało być 24 godz. Było 4 dni.
Zamówione sery były suche i zeschnięte.
Kiepsko tym razem…
Niestety guanciale przyjechalo jakby bylo skarpeta, sery rozpuszczone, mimo ze paczka zostala odebrana po kilku godzinach od wlozenia do paczkomatu
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię i bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji.
Rozumiemy, jak frustrujące musi być otrzymanie guanciale w takim stanie, jak również rozpuszczonych serów, zwłaszcza gdy paczka została odebrana w ciągu kilku godzin od dostarczenia do paczkomatu. Takie problemy nie powinny mieć miejsca, a Twoje doświadczenie jest dla nas sygnałem, że coś poszło nie tak na etapie pakowania lub transportu w kontekście warunków panujących w paczkomacie.
Chcemy to naprawić
Bardzo nam zależy na tym, aby nasi klienci otrzymywali produkty w idealnym stanie, zwłaszcza te wymagające odpowiedniej temperatury. Skontaktuj się z nami, proszę, podając numer zamówienia. Upewnimy się, że znajdziemy satysfakcjonujące rozwiązanie tej sytuacji, być może poprzez ponowną wysyłkę produktów lub zwrot kosztów.
Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem. Pomoże nam to poprawić nasze procesy i zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.
Otrzymałam w zestawie inne wina niż zamówiłam.
Wszystko przyszło jakby przeterminowane
Ser ementaler jest bardzo twardy wręcz suchy!
nic nie podobało bałagan !!!
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Bardzo nam przykro, że tym razem doświadczenie nie spełniło Państwa oczekiwań. Chętnie poznamy szczegóły, aby móc poprawić nasze usługi. Prosimy o kontakt – zależy nam na rozwiązaniu problemu i satysfakcji klientów.
Nierówna grubość steka tej klasy to świętokractwo. Technika krojenia godna praktykanta. Wstyd i szkoda pieniędzy.
Nie jest tak jak opisujecie na stronie.
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za Twoją opinię.
Bardzo nam przykro, że jakość steka nie spełniła Pana oczekiwań, a nierówna grubość i technika krojenia okazały się rozczarowujące. Rozumiemy, że w przypadku produktów tej klasy, precyzja ma kluczowe znaczenie, a wszelkie odstępstwa od opisanej na stronie jakości są niedopuszczalne. To nie jest standard, do którego dążymy, i bardzo nam wstyd z powodu tej sytuacji.
Czy ma Pan może więcej zdjęć tego steka? Pomogłoby nam to w dokładniejszym zbadaniu problemu i podjęciu odpowiednich kroków, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Zależy nam na tym, aby Pana doświadczenia z naszymi produktami były zawsze pozytywne.
Prede wszystkim sprzedawac swiezy produkt,a nie stary ser!!!
Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl
Dziękujemy za szczerą opinię i przepraszamy za niedogodności związane z jakością sera. Bardzo poważnie traktujemy kwestie świeżości produktów i niezwłocznie sprawdzimy tę sytuację. Prosimy o kontakt — chcemy jak najszybciej rozwiązać problem i zapewnić pełną satysfakcję.