Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 311) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 057)

Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 311) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 057)

Opinie na temat Atlas For Men Polska są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą szybką realizację zamówień i dostaw, a także profesjonalny i pomocny kontakt z obsługą klienta. Wielu użytkowników pozytywnie ocenia jakość materiałów i wykonania produktów, a także sprawny i wygodny proces zwrotów i wymian. Dodatkowym atutem są atrakcyjne promocje oraz bogata, szeroka oferta produktowa. Wśród negatywnych opinii najczęściej pojawiają się zarzuty dotyczące nieprecyzyjnej rozmiarówki, co prowadzi do konieczności zwrotów i zamian. Część klientów zgłasza rozczarowanie jakością wykończenia produktów, a także problemy z komunikacją i rozpatrywaniem reklamacji. Pojawiają się również uwagi o opóźnieniach w zwrocie środków oraz niejasnych procedurach zwrotów. Niektórzy klienci narzekają na jakość gratisów lub brak obiecanych prezentów, a także sugerują rozszerzenie asortymentu o nowe rozmiary, modele oraz więcej produktów dla kobiet.

Opinie nt. sklepu atlasformen.pl

Dziękuję pięknie Rękawice rowerowe dotarły do mnie do Stronie ŚLąskie bez problemu . Wnuk zadowolony aczkolwiek zużywa szybciej niźli ja kupuję ;)))). Ale może szaleć na górskich szlakach rowerowych i to.najwazniejsze ;))))) Dziękuję i pozdrawiam Mira Miziołek
Szybka realizacja, rozmiarówka się zgadza ,ubrania dobre gatunkowo
Koszule flanelowe bardzo porządne, polecam ,zgodne z rozmiarem
Towar zgodny z zamówieniem,sprawna obsługa, polecam.
AP
Anna P.
Bardzo szybka realizacja zamówień. Polecam.
Dziękuję za szybką wymianę. Wszystko super
Materiały z jakich szyję się odzież jest marnej jakości, często bardzo cienkie
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Pani Beato Dziękujemy za komentarz . Jest nam przykro ,że nie jest Pani zadowolona z zakupów. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej w celu otrzymania więcej informacji . Z poważaniem
Tym razem było świetnie
Przesyłka dostarczona. Polecam osobiście zamawiać dostawę poprzez inpost. Kurier z pocztex za każdym razem zostawia awizo w formie elektronicznej( chyba nawet nie przyjeżdża na adres) telefonu nie odbiera. Paczkomat to najlepsze rozwiązanie a kosztuje tylko 10zl. Jedynie odesłałem część zamówienia że względu na źle wybrany rozmiar i poprosiłem o wymianę. Czekam na realizację i znów będzie pocztex... szkoda.
Szybka wysyłka!
O. K.!
W tym sklepie kupiłem już kilkanaście rzeczy. Wszystkie ładne, a co też ważne, za niewielkie przecież pieniądze.
Duży wybór różnych asortymentów, miła i pomocna obsługa , szybka wysyłka zamówionego towaru . Dziękuję
Jakość. Szybka wysyłka.
Zakupy udane, wszystko ok,pozdrawiam
Wszystko świetnie się sprawdziło.
Dostawa szybka i sprawna, jakość również. Polecam