Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 058)

Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 058)

Opinie na temat Atlas For Men Polska są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą szybką realizację zamówień i dostaw, a także profesjonalny i pomocny kontakt z obsługą klienta. Wielu użytkowników pozytywnie ocenia jakość materiałów i wykonania produktów, a także sprawny i wygodny proces zwrotów i wymian. Dodatkowym atutem są atrakcyjne promocje oraz bogata, szeroka oferta produktowa. Wśród negatywnych opinii najczęściej pojawiają się zarzuty dotyczące nieprecyzyjnej rozmiarówki, co prowadzi do konieczności zwrotów i zamian. Część klientów zgłasza rozczarowanie jakością wykończenia produktów, a także problemy z komunikacją i rozpatrywaniem reklamacji. Pojawiają się również uwagi o opóźnieniach w zwrocie środków oraz niejasnych procedurach zwrotów. Niektórzy klienci narzekają na jakość gratisów lub brak obiecanych prezentów, a także sugerują rozszerzenie asortymentu o nowe rozmiary, modele oraz więcej produktów dla kobiet.

Opinie nt. sklepu atlasformen.pl

Wszystko ok.
Naprawdę zakupione towary są bardzo dobrej jakości opisy w reklamach internetowych jak i gazetkach są zgodne z zakupionym towarem . Zakupy robiłem już kilka razy i jestem zadowolony za towary jak i szybką dostawę . Pozdrawiam
Za obecne zamówienie tylko dwie gwiazdki a dałabym pięć, gdyby nie niesolidność firmy w realizacji mojego wrześniowego zamówienie, na które czekałam przeszło dwa miesiące a obecnie czekam kolejne dwa na zwrot pieniędzy za odeslaną kurtkę. Od tamtej pory nie płacę z góry za zamówienia. Produkty dobrej jakości i rozmiaru ale uwaga na ewentualne zwroty. Bożena Sapińska
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Klientko, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pani w pełni zadowolona z naszych usług. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości mailowej celem wyjaśnienia sytuacji. Przepraszamy za niedogodności.
ubrania zgodne z opisem, szybka dostawa, zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń

Długiczas zwrotu

Czas realizacji zmiany rozmiaru był troszkę długi (w piątek zwrot, w czwartek nadanie). Może czas przedświąteczny zawinił..?
Super kontakt i bez problemu rozwiązanie problemu.
Firma z klasą Jestem klientką od kilku lat. Jakość produktów, nietuzinkowe wzornictwo, świetne prezenty powodują moje przywiązanie do marki Atlasformen. W szafie męża wiele ubiorów od Was i choć jego już nie ma wśród nas, to ja nadal coś zamawiam z oferty dla pań.
Szybka realizacja zamówienia, towar Ok, dobrej jakości, zgodnie z zamówieniem. Polecam
Ok
TK
Tadeusz K.
Nic nie potrzeba zmieniać. Duża oferta , prosty i łatwy sposób przeglądania oferty.
Oznaczenia rozmiarów nie adekwatne do realnych wielkości
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny Kliencie Dziękujemy za Pana opinię. Jest nam przykro ,że nie jest Pan zadowolony z zakupów. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej w celu otrzymania więcej informacji . Przepraszamy za niedogodności
Zachecam do zakupu wszystko zgodne z opisem atrakcyjnae ceny i szybka realizacja zamowien