Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 058)

Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 058)

Opinie na temat Atlas For Men Polska są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą szybką realizację zamówień i dostaw, a także profesjonalny i pomocny kontakt z obsługą klienta. Wielu użytkowników pozytywnie ocenia jakość materiałów i wykonania produktów, a także sprawny i wygodny proces zwrotów i wymian. Dodatkowym atutem są atrakcyjne promocje oraz bogata, szeroka oferta produktowa. Wśród negatywnych opinii najczęściej pojawiają się zarzuty dotyczące nieprecyzyjnej rozmiarówki, co prowadzi do konieczności zwrotów i zamian. Część klientów zgłasza rozczarowanie jakością wykończenia produktów, a także problemy z komunikacją i rozpatrywaniem reklamacji. Pojawiają się również uwagi o opóźnieniach w zwrocie środków oraz niejasnych procedurach zwrotów. Niektórzy klienci narzekają na jakość gratisów lub brak obiecanych prezentów, a także sugerują rozszerzenie asortymentu o nowe rozmiary, modele oraz więcej produktów dla kobiet.

Opinie nt. sklepu atlasformen.pl

Kurtki super - dziwne kroje spodni.

Dziwne kroje spodni - przynajmniej krótkich: niby odpowiednie, ale gniotą w biodrach. Kurtki w porządku, naprawdę super - rozmiary są bardzo powtarzalne.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi Kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej celem wyjaśnienia sytuacji. Przepraszamy za niedogodności.
Szybką dostawą dobra cena
Szybko,sprawnie,tanio
DK
Dorota K.

Bardzo polecam

Wysyłki realizowane bardo szybko, towar zgodny z zamówieniem i dobrej jakości. Nigdy nie było problemu ze zwrotem, jeśli zamówiony produkt okazał się nie trafiony. Ale taka sytuacja zdarza się bardzo rzadko. Towar jest dobrze opisany, więc zazwyczaj otrzymana paczka sprawia wiele radości.

Ocena zakupów

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z dotychczasowych zakupów w atlasformen. Ostatnie zamówienie nie zostało zrealizowane w całości - z dokumentu dostarczonego z przesyłką wynika, że zabrakło towaru (koszula męska) w magazynie. Czekam więc na zwrot gotówki.
Co innego jest w katalogu a co innego wyślecie i dwa razy mi bokserkow nie przysłaliście a katalog powin pokazać ze macie to samo tyle lat u was kupuję.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska

Nie dostałem obiecanego prezentu do…

Dostawa przed spodziewanym terminem naprawdę mnie zaskoczyła.
Wszystko OK.
Szybka realizacja zamówienia a towar zgodny z opisem
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Duży wybór produktów w rozsądnych cenach.
Szybkość dostawy, adekwatne opakowanie - żadne wielkie pudło, lecz płaski worek foliowy (folia do odpadów sortowanych). Mogłaby to być jeszcze lepiej duża koperta z mocnego papieru.
Wszystko jest w porządku.
Wszystkie rzeczy są super