Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 058)

Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (13 281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (52 058)

Opinie na temat Atlas For Men Polska są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą szybką realizację zamówień i dostaw, a także profesjonalny i pomocny kontakt z obsługą klienta. Wielu użytkowników pozytywnie ocenia jakość materiałów i wykonania produktów, a także sprawny i wygodny proces zwrotów i wymian. Dodatkowym atutem są atrakcyjne promocje oraz bogata, szeroka oferta produktowa. Wśród negatywnych opinii najczęściej pojawiają się zarzuty dotyczące nieprecyzyjnej rozmiarówki, co prowadzi do konieczności zwrotów i zamian. Część klientów zgłasza rozczarowanie jakością wykończenia produktów, a także problemy z komunikacją i rozpatrywaniem reklamacji. Pojawiają się również uwagi o opóźnieniach w zwrocie środków oraz niejasnych procedurach zwrotów. Niektórzy klienci narzekają na jakość gratisów lub brak obiecanych prezentów, a także sugerują rozszerzenie asortymentu o nowe rozmiary, modele oraz więcej produktów dla kobiet.

Opinie nt. sklepu atlasformen.pl

Jest ok
Szybka realizacja zamówienia i z towaru jestem zadowolony pierwszy raz zdarzyło mi się wymieniać towar na mniejszy rozmiar ciekawy jestem ja to będzie wyglądało mam nadzieję że nie będzie większych problemów

Ocena na 5 - tkę

Państwa Firma dostarcza dobry towar. Wywiązuje się z terminów wysyłki. Przy każdym zamówieniu jesteśmy bardzo zadowoleni ( ja i mój mąż ). Bardzo dziękujemy za taką formę zakupów.
MK
Maria K.
Dzień dobry dlatego dałam taką opinię bo 4miesiac czekam na moje 17 zł aż wstyd się prosić o swoje nie będę komentować ale piszę dzwonie i nic nie pomaga.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Pani Mario, dziękujemy za opinię. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej w celu wyjaśnienia. Pozdrawiamy
Bezproblemowa wymiana ubrania na inny rozmiar.
szybka dostawa i super ceny
Ogólnie zakupy oceniam jako dobre. Zakupione slipy dobrej jakości. Choć coś więcej będzie można powiedzieć po jakimś czasie użytkowania. Niestety polar sportowy niezbyt ładny. Wygląda jak ubranie robocze. Niby w promocyjnej cenie. Do tego rozmiar trochę za duży. Jednak za tę cenę nie opłaca się zwracać. Obsługa miła i pomocna. Nie wykluczam ponownych zakupów, ale obawiam się o jakość produktów.
Pomimo zwrotu kurtki nie otrzymałam pieniędzy. Wysyłane zapytania bez odpowiedzi. Zero kontaktu .Nie polecam. 200 zł poszło!!!
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej, aby poznać szczegóły i móc odpowiednio zareagować.