Opinie na temat FrankHerbert.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo doceniają szybką realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Wysoko oceniana jest również łatwość oraz jakość kontaktu ze sklepem, a także profesjonalna i pomocna obsługa oraz doradztwo, które budują zaufanie do sklepu. Klienci często podkreślają wysoką jakość produktów, ich solidne wykonanie oraz zgodność z opisem i oczekiwaniami. Reklamacje są rozpatrywane szybko i na korzyść klienta. W pojedynczych przypadkach pojawiły się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień, braku odpowiedzi na wiadomości ze strony sklepu oraz występowania wad fabrycznych produktów.
Opinie nt. sklepu frankherbert.pl
Zamówienie zgodne z opisem, dotarło do mnie szybciej niż obiecywano podczas składania zamówienia. Zamówienie dobrze spakowane tak by nie doszło do uszkodzenia podczas transportu. Cena i dostępność produktu który szukałem konkurencyjna w stosunku do konkurencji
Solidna firma
Zamówiony produkt miał defekt fabryczny. Reklamacja rozpatrzona pozytywnie w bardzo szybkim czasie.
Nowy egzemplarz wysłany prosto od producenta z Belgii.
Szczerze, jeszcze nie miałam okazji jej użyć, wydaje się fajna porządną patelnia. Jedyne co mnie zmartwiło, po umyciu delikatnym płynem do naczyń bambusową szczotka, zaimpregnowaniu olejem kujawskim i włożeniu do piekarnika na 260 stopni, gdy wyjęłam w jednym miejscu odpadł kawałek lakieru.
To wspaniały sklep . Kupiłam tu parę lat temu piękny komplet garnków a potem zawsze coś jeszcze . W razie reklamacji jest profesjonalne podejście i załatwienie w szybkim terminie. Mam zaufanie do tej strony .
Polecam również z uwagi na krótki czas zrealizowania zamówień .
Super jakość!
W tym sklepie można kupić rzeczy bardzo wysokiej jakości i w atrakcyjnych cenach. Serdecznie polecam.
Towar zgodny z opisem, dobra komunikacja ze sprzedającym. Szybka wysyłka. Naprawdę polecam 👍🏻
Niezwłocznie uwzględniono mi reklamację oraz zwrócono środki. Podstawą reklamacji było uszkodzenie patelni- uszkodzenie powstałe raczej na etapie produkcji
Polecam sklep❤️Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka, produkt zgodny z oczekiwaniami.
Świetny sklep konkretny i pomocny kontak
Produkt zakupiony najwyższej jakości
Markowa patelnia solidnie wykonana. Trzeba nauczyć się z niej korzystać.
Szybka dostawa , zamówienie staranne zapakowane , zamówiony towar zgodny z opisem
Szybka przesyłka i wymarzony towar w dobrej cenie. Choć dwa dni później na Allegro było 200 zł taniej. Trudno, zamówione to nie będę odwoływać, szczególnie, że była opcja zakupu na raty.
Wszystko ok. To moje kolejne zamówienie w tym sklepie.
Sklep godny polecenia. Profesjonalna obsługa. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
czajnik bardzo ladny oraz ociekacz troche dluzej czekalam z uwagi na opóżnienie z dostawą ociekacza ale ogolnie jestem zadowolona.
Świetny kontakt ,szybka dostawa,doskonały towar.
Bardzo dobry sklep, wszystko poszło bardzo sprawnie.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.