Opinie na temat ipo-sklep.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę i dostawę. Produkty są często oceniane jako wysokiej jakości, trwałe i zgodne z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, życzliwa i pomocna. Klienci potwierdzają, że otrzymane produkty były zgodne z opisem i zamówieniem. Oferta sklepu jest różnorodna i szeroka, co spotyka się z uznaniem klientów. Klienci doceniają pomoc w doborze produktów oraz fachowe porady ze strony obsługi.
Opinie nt. sklepu ipo-sklep.pl
Kolczatka rewelacja.
Bardzo dobra jakość idealnie mogliśmy dopasować do psa. Polecił Nam trener i również polecam. Teraz treningi i spacery stają się przyjemnością. Mocna kolczatka z solidnym zapięciem. Błyskawiczna wysyłka i dostawa.
Polecam każdemu, nie żadne portale czy inne podróbki - odradzam.
Bardzo polecam kolczatkę od sprzedającego super wykonanie jakość na najwyższym poziomie ten wybór i zakup to był najlepszy zakup
Szybka wysyłka fajnie zapakowana
Polecam i oceniam 10 na 5 :)
Fajny sklep, szybka wysyłka, bez problemu przyjmowane zwroty/wymiana w razie złego rozmiaru.
Życzliwa obslus pomoc w doborze produktu i szybka wysyłka.
Polecam, profesjonalne podejście oraz produkty.
zakup odbył się jak zawsze szybko i profesjonalnie ... polecam
Dobry asortyment, dość dobry opis, szybka i skuteczna dostawa.
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej kolczatki marki HS . Po wcześniejszej rozmowie ze sprzedawczynią udało mi się podjąć decyzję co do rozmiaru , który okazał się idealny.Świetna jakość produktu . Dziękuję i polecam.
Zamówienie zostało dostarczone i zgodne z tym za co zapłaciłam.
Szybko ,sprawnie.
Produkt jak najbardziej godny polecenia
Szybko ,sprawnie.
Produkt jak najbardziej godny polecenia
Towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Przesyłka dostarczona szybko. Polecam
Zawsze szybko i sprawnie - polecam gorąco
Szczególne podziękowania dla Pani Małgorzaty za wielką cierpliwość i profesjonalizm. Pozdrawiam, Jerzy
Po raz kolejny wszystko ok. Wysyłka błyskawiczna a piłeczki niezniszczalne. Poprzednie służyły nam 8 lat, gdybym ich nie zgubiła służyłyby nadal.
Super jakość. Polecam
Gorąco polecam
bardzo fachowe porady, super pomoc w doborze odpowiedniego kagańca.
Wszystko bardzo szybko i profesjonalnie.
Produkt godny polecenia
Wszystko bardzo szybko i bardzo dobrze
Żałuję
Jedyną rzeczą jakiej żałuję w związku z zakupem kolczatki jest to, że kupiłam ją tak późno!