Opinie nt. sklepu marketbio.pl
Polecam produkty z marketbio. Szybka dostawa, bez zastrzeżeń
Bardzo dobrze zapakowane produkty, wszystko dotarło w nienaruszonym stanie. Super, że używacie papierowych wypełniaczy do paczek :)
Szybka wysylka i bezpiecznie opakowana zawartosc
Szybka wysylka. Produkty porządnie i bezpiecznie opakowane wewnątrz paczki, duzy plus bo nic się nie stluklo a zamowilam trochę produktow butelkowanych. Kolejne moje zakupy, będą kolejne. Polecam!
opóźniona dostawa
Towar doszedł do mnie z dużym opóźnieniem, kiedy już nie był mi potrzebny, co więcej w miejsce w którym w tym terminie juz mnie nie było. Czkeałam na towar prawie tydzień
Podoba mi się to, że przy składaniu zamówień współpraca jest bezproblemowa a ich realizacja rzetelna
Bardzo dobrze, bezpiecznie zapakowane produkty, szybka dostawa.
Duży asortyment, szybka obsługa i przystępne ceny to atuty które powodują, że wracam do Marketbio ;)
Polecam marketbio- tanio , szybko, odpowiadają na pytania błyskawicznie, świetnie zapakowane👏🏻👏🏻👏🏻
Dostawa szybko i sprawnie, produkty bardzo dobrej jakości.
kupuję u Was już parę lat i zawsze jestem zadowolona ze wszystkich produktów
Zakupiłam makarony . Polecam , znajomi też już sie zajadają.
Bożena
Towar ładnie zabezpieczony , duży wybór asortymentu. Polecam sklep marketbio.
brak odpowiedzi na zamówienie do tego czas wysyłki ja ze stanów zjednoczonych.Brak jakielkowiej informacji czy przeprosin.Jesli tak będziecie Państwo działać wiekszość klientów zmieni firmę.Miłego dnia i dobrej energi i lepszej organizacji.Nigdy tak długo nie czekałem na wysyłkę i realizację zamówienia poza chinami jesteście Państwo zaraz po nich...
Produkty są super, makaron shirataki nie śmierdzący i za niską cenę, rewelacja
Jak zawsze duży wybór produktów, dobre ceny i szybki transport. Polecam
Szybka dostawa, wszystko zgodne z ofertą. Wrócę. Polecam!
jak zawsze wszystko w porządku, jestem zadowolona z zakupów w marketbio
Dobrze zapakowane, każdy produkt owinięty
Dobrze zapakowane, każdy produkt jest oddzielnie owinięty folią. Łatwa komunikacja w przypadku pytań. W ostatnim czasie znacznie przyśpieszony czas realizacji. Duży wybór produktów. Zawsze jest wszystko czego potrzebuję.
Dla mnie wszystko było zrobione bardzo dobrze , paczka była wysłana profesjonalnie.