marketbio.pl- Logo - Opinie

marketbio.pl

Opinie (2659) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7993)

marketbio.pl- Logo - Opinie

marketbio.pl

Opinie (2659) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7993)

Opinie na temat marketbio.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając ich świeżość, zgodność z opisem oraz satysfakcję z zakupu. Szybka realizacja zamówień, staranne i bezpieczne pakowanie oraz niemal zawsze kompletne zamówienia również spotykają się z uznaniem. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, uprzejma i profesjonalna, co buduje zaufanie i lojalność. Ceny produktów są oceniane jako dobre lub przystępne, a bogata oferta, w tym artykuły bio, zachęca do ponownych zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o wydłużonym czasie oczekiwania na zamówienie oraz pojedyncze przypadki brakujących produktów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na nadmiar opakowań lub drobne uszkodzenia podczas dostawy. Zdarzają się również sugestie dotyczące poszerzenia asortymentu.

Opinie nt. sklepu marketbio.pl

Szeroki asortyment oraz czytelny skład. Polecam sklep.
Wszystko zapakowane bezpiecznie ,dostarczone na czas.
Wszystkiego prawidłowo zapakowane i dostarczone.
Super szybka wysyłka, dziekuję.
Wszystko ok. Produkty dobrze zabezpieczone na czas transportu i dostarczone pod drzwi 👍
Szybka przesyłka, zamówione artykuły bardzo dobrej jakości
Asortyment jest ciekawy; dobrej jakosci
Zakupione produkty używam do sporządzania Dań niskowęglanowych.
terminowość , jakość - już po raz kolejny kupuję babkę lancetowatą
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Polecam zakupy w market bio, zawsze solidnie i rzetelnie;)
Wszystko sprawnie i szybko. Dobrze zabezpieczone produkty sypkie przed ewentualnym rozsypaniem podczas transportu. Duży wybór produktów w przystępnych cenach. Produkty od sprawdzonych producentów. Zamówione produkty bardzo dobrej jakości.

Szybki odbiór.

Szybkość odbiór, jest to dobra opcja aby szybko mieć produkty, które się kończą.
Współpraca ze sklepem zawsze przebiega wzorowo. Polecam wszystkim.
Szybka realizacja zmówienia, dobra komunikacja, bogaty asortyment.
Masło klarowane MarketBio bardzo mi smakuje i świetnie sprawdza się w mojej kuchni. Używam go do smażenia, bo się nie przypala i nadaje potrawom ładny zapach i delikatny smak. Jest naturalne, więc dobrze się po nim czuję. Na pewno kupię je ponownie.
Wszystko w porządku mogę polecić
AP
Anna P.
Towar dobrze zapakowany. Jednak czas realizacji w dalszym ciągu przekracza jeden tydzień, co obniża ocenę sklepu.
Bezbłędni i błyskawiczni w realizacji zamówień. Produkty mają świetną relację ceny do jakości