marketbio.pl- Logo - Opinie

marketbio.pl

Opinie (2659) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7993)

marketbio.pl- Logo - Opinie

marketbio.pl

Opinie (2659) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7993)

Opinie na temat marketbio.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając ich świeżość, zgodność z opisem oraz satysfakcję z zakupu. Szybka realizacja zamówień, staranne i bezpieczne pakowanie oraz niemal zawsze kompletne zamówienia również spotykają się z uznaniem. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, uprzejma i profesjonalna, co buduje zaufanie i lojalność. Ceny produktów są oceniane jako dobre lub przystępne, a bogata oferta, w tym artykuły bio, zachęca do ponownych zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o wydłużonym czasie oczekiwania na zamówienie oraz pojedyncze przypadki brakujących produktów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na nadmiar opakowań lub drobne uszkodzenia podczas dostawy. Zdarzają się również sugestie dotyczące poszerzenia asortymentu.

Opinie nt. sklepu marketbio.pl

paczka była zaklejona taśma ktora w transporcie została rozerwana i kurier przyniosl mi otwarte pudełko. Na szczescie nic nie brakowało ale pewnosci czy moje zamowione produkty nie walaly sie gdzies rozwalone u kuriera nie mam
Bardzo dobre produkty
Szybka dostawa, towar b.dobry
dobrej jakości produkty
MC
Marian C.
BS
Beata S.
Wprowadzili mnie Państwo w błąd - oferowanego przez Państwa produktu nie było, a najbardziej mi na nim zależało, reszta to były zakup[y przy okazji. Dodatkowo do tej pory nie dostałam zwrotu pieniędzy za brakujący produkt.
Wszystko ok
wszystko ok
Polecam produkty tej firmy
Wszystko ok.
Paczka dotarła w całości, bardzo dokładnie zapakowana.
Jestem bardzo zadowolona z waszych produktów