Pro-Fryz- Logo - Opinie

Pro-Fryz

Opinie (2032) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2453)

Pro-Fryz- Logo - Opinie

Pro-Fryz

Opinie (2032) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2453)

Opinie na temat Pro-Fryz są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową i sprawną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość produktów, często pisząc, że spełniają one ich oczekiwania. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Podkreślany jest profesjonalizm, miła i sprawna obsługa oraz dobry kontakt ze sklepem. Wielu klientów zwraca uwagę na atrakcyjne, przystępne ceny oraz korzystny stosunek jakości do ceny. Klienci wyrażają zadowolenie z otrzymania towarów zgodnych z opisem i ofertą sklepu. Sporadycznie pojawiają się sugestie odnośnie poprawy estetyki opakowań.

Opinie nt. sklepu pro-fryz.pl

Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za wystawioną ocenę. Przepraszamy za opóźnienie w realizacji zamówienia — rozumiemy, że wysyłka powinna była nastąpić wcześniej i żałujemy, że nie udało się dotrzymać pierwotnego terminu. Zależy nam na rzetelnej obsłudze i punktualności, dlatego każde takie zgłoszenie traktujemy poważnie i wyciągamy wnioski na przyszłość. Dziękujemy za cierpliwość i zaufanie.
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za ocenę. Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo, dlatego jeśli coś mimo to nie spełniło Pana/Pani oczekiwań — będziemy wdzięczni za sygnał. Każda informacja zwrotna pomaga nam doskonalić obsługę i ofertę.
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Jeśli są rzeczy, które moglibyśmy jeszcze poprawić, chętnie wysłuchamy sugestii — zależy nam na jak najlepszej obsłudze.
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za opinię. Bylibyśmy wdzięczni za informację co wymagałoby poprawy, aby uzyskać 5 gwiazdek?
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za wystawioną ocenę. Jeśli przyczyną była dłuższa realizacja zamówienia — serdecznie przepraszamy za opóźnienie. Zawsze staramy się wysyłać przesyłki jak najszybciej, jednak w pojedynczych przypadkach czas realizacji może się wydłużyć z przyczyn logistycznych lub zewnętrznych. Jeśli moglibyśmy coś doprecyzować lub pomóc, zapraszamy do kontaktu – zależy nam na satysfakcji naszych klientów.
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za wystawioną ocenę. Zależy nam na jak najwyższym poziomie obsługi, dlatego każda wskazówka jest dla nas cenna. Jeśli coś moglibyśmy poprawić, zachęcamy do kontaktu.
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za wystawioną opinię. Bardzo nam przykro z powodu tak niskiej oceny, choć nie otrzymaliśmy żadnego zgłoszenia ani wiadomości z Pana strony. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, dlatego będziemy wdzięczni za kontakt i możliwość wyjaśnienia sprawy. Chętnie pomożemy, jeśli coś poszło nie tak.
Po otwarciu paczki okazało się że maszynka ma skrzywione ostrze tnące
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dzień dobry, opisywany przez Pana problem da się wyregulować. W instrukcji jest opisany proces regulacji ostrza, wystarczy poluzować śruby trzymające ostrze i dostosować odległość ostrza górnego do dolnego, a następnie dokręcić :)
Zamówiłam inny kolor a inny przysłali nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Napisaliśmy do Pani maila w tej sprawie, aby wyjaśnić sytuację. Z pakowania wynika że produkt został prawidłowo spakowany, zgodnie z dyspozycją w zamówieniu.