rozgastore.pl- Logo - Opinie

rozgastore.pl

Opinie (549) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (549)

rozgastore.pl- Logo - Opinie

rozgastore.pl

Opinie (549) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (549)

Opinie na temat rozgastore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania biżuterii, podkreślając dbałość o szczegóły oraz unikalność produktów. Wielu z nich docenia niepowtarzalny, metafizyczny charakter biżuterii oraz jej symbolikę i oryginalny design. Estetyka i dbałość o opakowanie są często chwalone, a klienci doceniają pachnące, ekologiczne i pięknie przygotowane paczki. Błyskawiczna realizacja zamówień i szybka wysyłka to jedne z najczęściej wymienianych zalet obsługi sklepu. Klienci chwalą również kontakt i indywidualne podejście obsługi, doceniając szybkość reakcji oraz pomoc w przypadku problemów. Biżuteria jest często wybierana jako prezent, a obdarowane osoby są zachwycone upominkiem i jego oprawą. Większość klientów pozytywnie ocenia sprawność i bezpieczeństwo dostawy. Część klientów uważa produkty za drogie, choć przeważają opinie, że cena jest adekwatna do jakości i wyjątkowości wyrobów. Sporadycznie pojawiają się także uwagi o kosztach lub uszkodzeniach przesyłek z winy przewoźnika.

Opinie nt. sklepu rozgastore.pl

Szybko zrealizowane, biżuteria skradła moje serce, detale dopracowane
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Cieszę się, że pierścionek zrobił takie wrażenie. Niech dobrze się nosi i dodaje leśnej mocy. :)

Bardzo dobrze wykonany produkt

Pierścionek super, podatny na regulowanie rozmiaru. Jedyna mała uwaga do bransoletki graf jest bardzo malutki i prawie nie widoczny. Poza grafem bransoletka piękna.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię! Cieszę się, że pierścionek i bransoletka przypadły do gustu. Dziękuję też za uwagę dotyczącą grafu. To cenne informacje, które pomagają mi udoskonalać biżuterię. :)
Piękne i delikatne Magiczne Jak Brzoza.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za miłe słowo i zapraszam ponownie :)
Bardzo szybka wysyłka,produkt pięknie zapakowany polecam
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Zapraszamy ponownie do naszego rózgowego świata. :)
Produkt piękny, fantastyczny kontakt z Twórcą, wymiana za krótkiego łańcuszka bez zbędnego zamieszania. Wszystko udało się przed Świętami! Dziękuję!
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Pani Małgosiu również się cieszę, że ten "drobiazg" udało się załatwić od ręki :) Zawsze chętnie pomagamy naszym klientom. Zapraszam ponownie!
Szybką transakcja, super produkt.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za miłe słowo i zapraszam ponownie :)
Dopracowane detale. Brawo
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Zapraszamy ponownie do naszego rózgowego świata. :)

Piękny i wyjątkowy

Pięky, delikatny pierścionek. Precyzyjnie wykonany.