Opinie na temat zlotywidelec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Doceniają staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Wielu klientów chwali wysoką jakość produktów oraz ich staranne wykonanie. Obsługa klienta oceniana jest jako uprzejma, pomocna i profesjonalna. Dodatkowo, często podkreślana jest estetyka i piękny wygląd zamówionych produktów. Klienci zazwyczaj potwierdzają zgodność produktów z opisem oraz spełnienie oczekiwań co do zamówienia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące procesu reklamacyjnego.
Opinie nt. sklepu zlotywidelec.pl
Szybko i sprawnie polecam.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Towar był zapakowany bezpiecznie, a przesyłka trafiła bardzo szybko.
Szeroki wybor ciekawych kieliszkow
Szeeoki wybor ciekawych kieliszkow, dobre ceny.
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za 5★ i pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupów w Złotym Widelcu – zapraszamy ponownie!
Bardzo dobry kontakt i obsluga. W trakcie transportu ulegl potluczeniu jeden z kieliszków i doświadczyłam pozytywnej i szybkiej odpowiedzi oraz doslania kieliszka. polecam!
Szybka wysyłka
Produkt został wysłany tego samego dnia, w którym złożono zamówienie. Dostarczony szybciej niż się spodziewałem.