zlotywidelec.pl- Logo - Opinie

zlotywidelec.pl

Opinie (1427) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4056)

zlotywidelec.pl- Logo - Opinie

zlotywidelec.pl

Opinie (1427) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4056)

Opinie na temat zlotywidelec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Doceniają staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Wielu klientów chwali wysoką jakość produktów oraz ich staranne wykonanie. Obsługa klienta oceniana jest jako uprzejma, pomocna i profesjonalna. Dodatkowo, często podkreślana jest estetyka i piękny wygląd zamówionych produktów. Klienci zazwyczaj potwierdzają zgodność produktów z opisem oraz spełnienie oczekiwań co do zamówienia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące procesu reklamacyjnego.

Opinie nt. sklepu zlotywidelec.pl

DG
Danuta G.
Piękne kieliszki ze szkła, super bezpiecznie zapakowane, nic nie mogło się stać przy takim sposobie zabezpieczenia kieliszków. Super szybka dostawa, przejrzysta korespondencja ze sprzedającym
Sztućce piękne, ładnie zapakowane. Wysyłka sprawna. Wszystko super!
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że sztućce przypadły Pani/Panu do gustu, dotarły pięknie zapakowane i w szybkim terminie. To dla nas ogromna radość. Zapraszamy ponownie!
RP
RENATA P.
Sposób pakowania, szkło bardzo dobrze zabezpieczone

szybko, sprawnie i bezproblemowo

Bardzo dobry kontakt. Dostępność potwierdziłem telefonicznie, zamówiłem online i jeszcze tego samego dnia wysłane. Polecam!