Opinie na temat zlotywidelec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Doceniają staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Wielu klientów chwali wysoką jakość produktów oraz ich staranne wykonanie. Obsługa klienta oceniana jest jako uprzejma, pomocna i profesjonalna. Dodatkowo, często podkreślana jest estetyka i piękny wygląd zamówionych produktów. Klienci zazwyczaj potwierdzają zgodność produktów z opisem oraz spełnienie oczekiwań co do zamówienia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące procesu reklamacyjnego.
Opinie nt. sklepu zlotywidelec.pl
Zamówienie ( szklanki kryształowe) bardzo starannie i bezpiecznie zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że szklanki kryształowe dotarły do Pani/Pana bezpiecznie i w idealnym stanie. Zawsze przykładamy dużą wagę do starannego pakowania. Zapraszamy ponownie!
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie i szybko. Produkty precyzyjnie zabezpieczone przed uszkodzeniem w czasie transportu. Polecam sklep Złoty Widelec. Na pewno wrócę.
Wszystko super! Reklamacja rozwiązana bezproblemowo i szybko.
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że udało się sprawnie i bezproblemowo rozwiązać reklamację. Zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze – zapraszamy ponownie!
Bardzo dobry sklep internetowy. Polecam!!!
Towaru nie otrzymałam a proszą Państwo o ocenę? Jaka ma być? Zamówiłam dzbanek do kawy nadal nie dotarł .
Szanowna Pani,
zgodnie z informacją od przewoźnika przesyłka została doręczona i odebrana 3 lutego. Dostawa dotarła zgodnie z naszą deklaracją dotyczącą terminu realizacji zamówienia (wysyłka w ciągu 14 dni od złożenia zamówienia). Zamówienie 17.01
Do tej pory nie otrzymaliśmy żadnej wiadomości o ewentualnych problemach z dostawą czy produktem.
Prośby o wystawienie opinii są wysyłane automatycznie przez system i nie zawsze uwzględniają indywidualny moment odbioru przesyłki – za tę niedogodność przepraszamy.
Jeśli z zamówieniem cokolwiek jest nie w porządku, bardzo prosimy o bezpośredni kontakt – każdą sprawę rozwiązujemy indywidualnie i możliwie najszybciej.
Zależy nam na rzetelnej ocenie opartej na pełnym przebiegu realizacji zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół Złoty Widelec
szybko, sprawnie,
Dokładnie, bezpiecznie zapakowane. Piękny serwis obiadowy w kolorze pudrowo różowym.
Zakup kieliszków
Jakość towaru, solidne opakowanie, szybki termin realizacji.
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość produktu, solidne opakowanie i szybka realizacja spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze dokładamy starań, aby zakupy u nas były w pełni satysfakcjonujące.