zlotywidelec.pl- Logo - Opinie

zlotywidelec.pl

Opinie (1427) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4056)

zlotywidelec.pl- Logo - Opinie

zlotywidelec.pl

Opinie (1427) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4056)

Opinie na temat zlotywidelec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Doceniają staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Wielu klientów chwali wysoką jakość produktów oraz ich staranne wykonanie. Obsługa klienta oceniana jest jako uprzejma, pomocna i profesjonalna. Dodatkowo, często podkreślana jest estetyka i piękny wygląd zamówionych produktów. Klienci zazwyczaj potwierdzają zgodność produktów z opisem oraz spełnienie oczekiwań co do zamówienia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące procesu reklamacyjnego.

Opinie nt. sklepu zlotywidelec.pl

Bardzo szybka dostawa, perfekcyjna komunikacja i świetny zestaw sztućców. Na pewno ponowie zakup.
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że zarówno szybkość dostawy, jak i jakość naszych produktów spełniły Pana oczekiwania. Perfekcyjna komunikacja to dla nas priorytet – miło wiedzieć, że została doceniona. ❤️ Zapraszamy ponownie – będzie nam ogromnie miło gościć Pana w naszym sklepie przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Złoty Widelec
Wyglądają pięknie. Są ciężkie. Jeszcze nie używane 😉
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że produkty już na pierwszy rzut oka spełniają Pani/Pana oczekiwania. Mamy nadzieję, że podczas użytkowania sprawdzą się równie dobrze i będą długo cieszyć swoim wyglądem. Zapraszamy ponownie!

Zamówienie 47588

Profesjonalna obsługa i sprawny kontakt. To moje pierwsze i na pewno nie ostatnie zamówienie. Polecam:)
Dobra obsługa
Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony do wysyłki, bogata oferta
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że szybka realizacja, jakość obsługi i szeroki wybór produktów spełniły Pani oczekiwania. Staramy się, aby każde zamówienie było dobrze zabezpieczone i dotarło w idealnym stanie. ❤️ Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło gościć Panią w naszym sklepie przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Złoty Widelec
polecam!

Jakość usług bez zarzutu ale produkt do bani

Jakość usług bez zarzutu, jednak produkt, dosyć drogi -młynek do cynamonu microplane- beznadziejny w użyciu. Po pierwszym użyciu czekał miesiąc, aż ktoś zdoła go otworzyć, zero praktycznej obsługi tego ustrojstwa. Poszło do kosza
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Szanowna Pani, dziękujemy za opinię i pozytywną ocenę naszej obsługi. Szkoda, że nie skontaktowała się Pani z nami przed wystawieniem komentarza – z przyjemnością pomoglibyśmy w obsłudze młynka Microplane, ponieważ jest to produkt łatwy w użyciu, a problem z otwarciem wynika zapewne z nieznajomości prostego mechanizmu zabezpieczającego. Wystarczyłby krótki telefon lub e-mail – zespół Złotego Widelca chętnie doradzi i pokaże, jak prawidłowo korzystać z produktu. Warto pamiętać, że każdy sprzęt marki Microplane to profesjonalny, trwały i precyzyjny produkt, który – przy właściwym użytkowaniu – służy przez lata. Z poważaniem, Zespół Złoty Widelec
Szybka realizacja i jakość produktu
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że szybka realizacja i jakość produktu spełniły Pani/Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobra jakość oraz dostępność produktów
Odpowiedź ze sklepu zlotywidelec.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość i dostępność produktów spełniły Pani/Pana oczekiwania. Zawsze dbamy o to, aby oferować wyłącznie sprawdzone i dostępne od ręki artykuły. Zapraszamy ponownie!
kieliszki piękne