mirat.eu- Logo - Opinie

mirat.eu

Opinie (991) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1763)

mirat.eu- Logo - Opinie

mirat.eu

Opinie (991) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1763)

Opinie na temat mirat.eu są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, życzliwość oraz pomocność obsługi, a także szybki i sprawny kontakt telefoniczny i mailowy ze sklepem. Wysoko oceniana jest również jakość zamówionych produktów, ich solidność, estetyka oraz zgodność z opisem i zdjęciami. Klienci doceniają też szybkość realizacji zamówień, terminowość oraz dobre zabezpieczenie przesyłek, jak również wygodę i łatwość montażu mebli. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie i problemów z kurierami, a także braku niektórych elementów czy nieczytelności instrukcji montażu. Odnotowano również pojedynczy głos dotyczący mylącego promowania rabatów.

Opinie nt. sklepu mirat.eu

Sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Dziękuję.
Stół jest fatalnej jakości. Zostają na nim ciemne plamy nawet po wodzie, szybko się rysuje i jest niestabilny. Użytkuje go od 4 dni, a już w pierwzzy dzień wyglądał jakby mial kilka lat. Na pewno będę reklamować.
Moja mama jest zadowolona że bardzo ładne 👍😊
Witrynka ok. Minus jedna gwiazdka za czas oczekiwania oraz szyba w witrynie była bardzo zabrudzona.Ciezko było ja doczyscić.
Piekna,nowoczesna i wygodna kanapa!! Banalny montaz!!!polecam
Szybka wysyłka i dobrej jakości produkt.
Bardzo pomocni pracownicy .Pomogli przy zamówieniu i dostawa była z deklarowanym czasie. Bardzo polecam
Szafa bardzo ładna, solidna.
Szybki kontakt miła obsługa
Masakra brak śrubek do skręcenia. Uszkodzona deska pod blatem. Nie polecam
bardzo szybki zakup i miła obsługa

Nie czytelna instrukcja,nie odpowiednie śruby przez co został uszkodzony blat ,żeby tego było mało odrzucona reklamacja

Nie czytelną instrukcja,
Szybka realizacja. Elementy szafy dobrze zabezpieczone do transportu. Zgodne z opisem.
Wszystko perfekcyjnie, polecam.
żenada. zamówione ok. 20.12.2025, dostarczone 10.02.2026 jedna półka
Solidny sklep zamówienie przyszło na czas polecam