Opinie (1656) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2870)

Opinie (1656) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2870)

Opinie na temat https://pannaceum.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybkie i sprawne dostarczenie zamówień. Produkty są często opisywane jako skutecznie nawilżające i poprawiające kondycję skóry. Wielu klientów docenia estetyczne, staranne i bezpieczne opakowanie przesyłek oraz produktów. Klienci chwalą miłą i profesjonalną obsługę. Zapach produktów jest często oceniany pozytywnie jako przyjemny i naturalny. Opinie na temat efektów działania produktów są zróżnicowane – część osób widzi szybkie rezultaty, inni podkreślają potrzebę dłuższego stosowania, a niektórzy są rozczarowani. Pojawiają się sporadyczne uwagi o braku odpowiedzi na zapytania. Niektórzy klienci doświadczyli podrażnień lub reakcji alergicznych po użyciu produktów, szczególnie w okolicach oczu. Zdarzają się również uwagi o nietrwałości zapachu.

Opinie nt. sklepu pannaceum.pl/

Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za pozytywną ocenę! Bardzo nam miło :)
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za opinię! 💚 Widzimy, że dała Pani 2 gwiazdki i napisała "Jest inny" - ale nie do końca rozumiemy co Pani ma na myśli 😊 Czy mogłaby Pani rozwinąć? Który produkt jest inny? Inny niż wcześniej? (zmiana konsystencji/zapachu?) Inny niż się Pani spodziewała? Coś nie pasuje? Naprawdę chcemy pomóc i zrozumieć co poszło nie tak! 💚
Błyskawicznie :) To już tradycja !
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Och, jak bardzo nas to cieszy! 🥰 Ogromnie dziękujemy za tak miłe słowa i za 5 gwiazdek! To dla nas ogromna radość, że nasze szybkie wysyłki stały się już Pani tradycją 💚✨ Dziękujemy za zaufanie i lojalność!
Krem na plamy na razie nie działa, nie zaobserwowałam żadnych pozytywnych zmian po użyciu kremu jest drogi piekielnie, a efekt mizerny
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Rozumiem Pani rozczarowanie, ale proszę o cierpliwość - stosuje Pani krem dopiero 11 dni (zamówienie z 4.09, otrzymane 5.09). To stanowczo za krótko na jakiekolwiek efekty. Skóra odnawia się co 28 dni - to naturalny cykl odnowy komórkowej. Przebarwienia powstają w głębszych warstwach naskórka, a kwas kojowy działa stopniowo, nie natychmiastowo jak preparaty chemiczne. Realistyczne oczekiwania czasowe to pierwsze efekty po 3-4 tygodniach regularnego stosowania, widoczne rezultaty po 6-8 tygodniach, a pełne efekty po 3-6 miesiącach w zależności od głębokości przebarwień. Kluczowe dla sukcesu kuracji to obowiązkowe stosowanie SPF rano - bez tego kuracja nie będzie skuteczna, regularne aplikowanie kremu wieczorem oraz cierpliwość. To naturalne składniki, nie "chemiczne wypełniacze" dające natychmiastowe efekty. Proszę kontynuować kurację przez minimum miesiąc przed oceną skuteczności produktu.