Opinie (1649) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2874)

Opinie (1649) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2874)

Opinie na temat https://pannaceum.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Produkty oceniane są przeważnie bardzo wysoko za skuteczność, dobre działanie i wysoką jakość. Wielu klientów zauważa pozytywne efekty stosowania kosmetyków. Opakowania produktów są często chwalone za estetykę, staranność i bezpieczeństwo przesyłki. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, pomocna i profesjonalna. Klienci często podkreślają właściwości nawilżające produktów. Część klientów czeka jeszcze na rezultaty stosowania kosmetyków lub jest niezadowolona z efektów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące braku odpowiedzi ze strony obsługi klienta. Pojedyncze osoby mają negatywne doświadczenia związane z właściwościami nawilżającymi produktów.

Opinie nt. sklepu pannaceum.pl/

Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy bardzo za wystawienie opinii :)
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za dobrą ocenę :)
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za wyrażenie opinii :)
W moim przypadku kosmetyk nie działa , nie zmniejsza opuchlizny pod oczami wywołuje podrażnienie oczu szczypanie i łzawienie
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za opinię i możliwość wyjaśnienia. Odnośnie czasu stosowania: Otrzymała Pani zamówienie 29.07, więc używa Pani serum od około tygodnia. To zbyt krótki czas na ocenę skuteczności - nasze produkty naturalne potrzebują 2-3 tygodni na pierwsze efekty, a pełne rezultaty są widoczne po 4-6 tygodniach regularnego stosowania. To nie są preparaty chemiczne ani zabiegi chirurgiczne - naturalna regeneracja wymaga czasu. Odnośnie pieczenia i łzawienia: Serum pod oczy Wyciszenie to skoncentrowany produkt - wystarczy tylko 1 kropla pod każde oko. Zbyt duża ilość może powodować szczypanie i łzawienie. Zalecamy zmniejszenie dawki. Kwestia indywidualnej tolerancji: Nawet na naturalne składniki można być uczulonym - każdy organizm reaguje inaczej. Jeśli pieczenie utrzymuje się mimo zmniejszenia ilości produktu, może oznaczać to indywidualną nietolerancję któregoś ze składników. Zalecamy: Zmniejszyć dawkę do 1 kropli i kontynuować przez minimum 3-4 tygodnie dla rzetelnej oceny skuteczności. Jest za wcześnie na definitywne wnioski po tak krótkim czasie stosowania. Z poważaniem, Martyna
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za wystawienie opinii :) Jeśli jest coś co możemy zrobić lepiej to będziemy wdzięczni za informację :)
Wysłanie kosmetyku bez opakowania bez jakichkolwiek ulotek, zabezpieczone tylko filia bąbelkową.
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Dziękujemy za opinię i możliwość wyjaśnienia. Nasze produkty nie posiadają opakowań kartonowych do pojedynczych kosmetyków - jest to nasza świadoma decyzja ekologiczna, aby ograniczyć nadmierną ilość opakowań. Wszystkie produkty są: 🔸 Szczelnie zamykane podczas produkcji w sterylnych warunkach 🔸 Starannie pakowane w folię bąbelkową, papier pakowy i karton transportowy 🔸 Zabezpieczone przed uszkodzeniem podczas transportu Pełne informacje o produktach znajdują się w naszym sklepie internetowym www.pannaceum.pl/sklep oraz na etykietach produktów. Rozumiemy, że brak dodatkowego opakowania może być zaskakujący, ale priorytetem jest dla nas jakość produktu i ochrona środowiska. Jeśli ma Pani pytania dotyczące składu lub sposobu użycia, chętnie udzielimy szczegółowych informacji.
Odpowiedź ze sklepu https://pannaceum.pl/
Szanowna Pani, Dziękujemy za opinię i możliwość wyjaśnienia tej sytuacji. Problem z dostarczeniem zamówienia wynikał wyłącznie z błędnego numeru telefonu podanego podczas składania zamówienia. Z tego powodu nie otrzymywała Pani powiadomień SMS od InPost o czekających przesyłkach w paczkomacie, co spowodowało dwukrotny zwrot nieodebranych paczek do nas. Po pierwszym zwrocie ponownie wysłaliśmy zamówienie na własny koszt, jednak sytuacja się powtórzyła. Dopiero po naszym e-mailu z prośbą o potwierdzenie danych otrzymaliśmy informację, że podała Pani błędny numer telefonu. To wyjaśniło przyczynę całego problemu - brak powiadomień uniemożliwiał Pani odbiór przesyłek, a nam kontakt telefoniczny. Mimo poniesienia dodatkowych kosztów wysyłki z powodu błędu w danych kontaktowych, zdecydowaliśmy się wysłać zamówienie po raz trzeci na nasz koszt z poprawnym numerem telefonu. W przyszłości prosimy o szczególną uwagę przy podawaniu danych kontaktowych - poprawny numer telefonu jest kluczowy dla sprawnego dostarczenia przesyłki. Mamy nadzieję na zadowolenie z otrzymanych produktów.