eherbata.pl- Logo - Opinie

eherbata.pl

Opinie (4711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 200)

eherbata.pl- Logo - Opinie

eherbata.pl

Opinie (4711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 200)

Opinie na temat eherbata.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych herbat, często podkreślając ich smak, świeżość i aromat. Bardzo pozytywnie wypowiadają się o szerokim asortymencie oraz różnorodności smaków, a także o dostępności nowych produktów. Opakowania herbat są oceniane jako estetyczne, praktyczne i szczelne, a dodatkowe instrukcje parzenia są cenione przez klientów. Próbki i gratisy do zamówień są uznawane za miłe niespodzianki i okazję do poznania nowych smaków. Obsługa klienta zbiera pozytywne opinie za profesjonalizm, życzliwość i pomocność, co buduje zaufanie i lojalność. Wartością są także szczegółowe opisy herbat, instrukcje parzenia oraz informacje edukacyjne dostępne na stronie. Większość klientów chwali bardzo szybką i sprawną realizację zamówień, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o wydłużeniu czasu dostawy.

Opinie nt. sklepu eherbata.pl

Aromatyczne herbaty, kupuję u nich od lat.
Herbata bardzo smaczna
Na razie testuję, ale smaki ciekawe i podoba mi się, że powtórzone parzenia dają może nawet ciekawszy smak.

...moja ulubiona werbena cytrynowa i…

...moja ulubiona werbena cytrynowa i piękny komplet z dzbanuszkiem i filiżankami do herbaty;
Polecam z całego serca. Napewno wrócę po jakąś herbatkę 🙂

polecam

Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, przy dużym zamówieniu otrzymałam nawet gratisy.
MM
Marcin M.
Wszystko
Dziękuję za upominek. Jestem herbaciarzem z krwi i kości. To bardzo miły gest.
Ciekawe herbaty, duży wybór. Jest wszystko, czego potrzeba dla herbaciarzy, włącznie z akcesoriami.