olejarnia-gaja.pl- Logo - Opinie

olejarnia-gaja.pl

Opinie (2747) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5383)

olejarnia-gaja.pl- Logo - Opinie

olejarnia-gaja.pl

Opinie (2747) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5383)

Opinie na temat olejarnia-gaja.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością i świeżością olejów oraz kosmetyków, często podkreślając, że produkty przewyższają ofertę konkurencji. Dostawa jest najczęściej określana jako szybka, sprawna i bezproblemowa, co budzi uznanie wśród klientów. Bardzo doceniane są staranne, bezpieczne i pomysłowe opakowania, które nie tylko chronią produkty w transporcie, ale także podnoszą estetykę zamówienia. Opinie dotyczące obsługi są bardzo pozytywne – klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz indywidualne podejście. Naturalny smak i aromat olejów oraz kosmetyków wywołują pozytywne wrażenia, a ich wyjątkowość i świeżość są często podkreślane. Dodatkowym atutem są gratisy i drobne upominki dołączane do zamówień, które wywołują pozytywne emocje u klientów. Część klientów zaznacza, że na korzystne efekty stosowania olejów i kosmetyków trzeba poczekać, gdyż pojawiają się one dopiero po dłuższym czasie.

Opinie nt. sklepu olejarnia-gaja.pl

Produkty i dostawa w tym sklepie są na 6. Wracam tu za każdym razem jak kończą mi się oleje.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie. To już czwarte Pani zamówienie. A my bardzo cenimy sobie przywiązanie do naszych produktów. Mogę już nazwać Panią Stałym KLIENTEM. A dla takich przygotowaliśmy stały rabat 10% na wszystkie produkty, który właśnie został Pani przydzielony 😀 Po zalogowaniu na Swój profil klienta już są dostępne wszystkie produkty w niższej cenie !
😉👌👍
Szybka obsługa. Nie mam uwag
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią 😉
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii😀
👌
😉
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i innymi klientami naszej olejarni 😀
Polecam, najwyższa jakość!
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Jakość, jakość i jeszcze raz jakość. O to dbamy szczególnie :)
Szybka realizacja zamówienia, gratis w postaci soku, a sam olej z czarnuszki polecam na 100%
Dziękujemy serdecznie 😀
Przestańcie wysyłać tyle maili!
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy za opinię. Jeżeli chodzi o emailing, to chcemy, abyście mieli pełny wgląd w to, co dzieje się z Waszym zamówieniem. Na końcu całego procesu prosimy o pozostawienie opinii. Czy to faktycznie tak wiele? Zawsze można pozostawić je bez odpowiedzi lub po prostu ignorować :) Ppzdrawiamy serdecznie
Szybka realizacja zamówienia 👍
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Szybka realizacja to nasz priorytet. Dziękujemy, że jest to doceniane💕
Polecam oleje jak i olejki zapachowe. Na pewno jeszcze tutaj wrócę.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię. Jak zawsze dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać oleje najwyższej jakości. Jak rozumiem, jesteśmy umówieni na kolejne spotkanie "w koszyku" :) !
Fantastycznie, polecam
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Fantastycznie, dziękujemy za rekomendacje :)
Dziękujemy serdecznie za rekomendacje 😀 Zespół Olejarni Gaja
Wszystko ok
Serdecznie dziękujemy za rekomendacje 😊
Jest ok, staram się zawsze kupować naturalne produkty
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Cieszymy się, że podobnie jak my w Olejarni Gaja preferują Państwo produkty naturalne. Naszym celem jest oferowanie wysokiej jakości produktów, które odpowiadają preferencjom naszych klientów. Bardzo dziękujemy za Pani wsparcie i zapraszamy do korzystania z naszych produktów w przyszłości💕
👍
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Niezmiernie nas cieszy rekomendacja dla naszych produktów. Jesteśmy dumni z dostarczania wysokiej jakości naturalnych produktów i bardzo się cieszymy, że spełniliśmy oczekiwania. Czekamy na ponowną wizytę 😉
Gorąco polecam !
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie i gorąco polecamy nasze produkty :)