Opinie na temat olejarnia-gaja.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością i świeżością olejów oraz kosmetyków, często podkreślając, że produkty przewyższają ofertę konkurencji. Dostawa jest najczęściej określana jako szybka, sprawna i bezproblemowa, co budzi uznanie wśród klientów. Bardzo doceniane są staranne, bezpieczne i pomysłowe opakowania, które nie tylko chronią produkty w transporcie, ale także podnoszą estetykę zamówienia. Opinie dotyczące obsługi są bardzo pozytywne – klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz indywidualne podejście. Naturalny smak i aromat olejów oraz kosmetyków wywołują pozytywne wrażenia, a ich wyjątkowość i świeżość są często podkreślane. Dodatkowym atutem są gratisy i drobne upominki dołączane do zamówień, które wywołują pozytywne emocje u klientów.
Część klientów zaznacza, że na korzystne efekty stosowania olejów i kosmetyków trzeba poczekać, gdyż pojawiają się one dopiero po dłuższym czasie.
Opinie nt. sklepu olejarnia-gaja.pl
Jakość produktów i zapach świec. Przydałaby się jeszcze świeca o zapachu kaszmiru :) oraz większe rozmiary świec :)
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią o o nas i naszych produktach 😊 Cały czas pracujemy nad poszerzeniem naszej oferty, śledźcie nasze nowości 👍
Pięknie dziękujemy za pozostawienie opinii o nas i naszych produktach 😃
Pięknie zapakowany prezent . Dobrej jakości produkty. Zdecydowanie polecam
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię 😊
rewelacyjny produkt, opakowanie i zabezpieczenie super. dziękuję
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Pięknie dziękujemy za pozostawienie opinii z rekomendacją dla innych 😃
Ślemy świątecznie pozdrowienia 🎉
Dziękujemy za rekomendacje 😊
Jestem zadowolona. Olej z opuncji figowej jest super, szczerze polecam.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie i zapraszamy na ponowne zakupy w naszej małej Olejarni GAJA 😄
Dobrej jakości produkt, godny polecenia i zaufania
Pięknie dziękujemy za pozostawienie opinii i zapraszamy do kolejnych zakupów 😃
Życzymy Wesołych Świąt💕🤨
Zespół Olejarni GAJA
Prezent
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Cieszymy się, że nasze zestawy prezentowe cieszą się tak dużym powodzeniem 😊
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii i rekomendacje dla innych klientów 💕
Szybką dostawa. Dobrze byłoby aby produkty - w moim przypadku butelki z olejami - zabezpieczone były grubszym styropianem i szczelniejszym opakowaniem.W mojej przesyłce styropian był pokruszony a zawartość " latała "
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię i uwagi do sposobu pakowania. Są dla nas bardzo cenne. Cały czas chcemy podnosić nasz poziom, dlatego wdrożymy odpowiednie rozwiązania :)
Zapraszamy ponownie!
Nie mam uwag, wszystko sprawnie, produkty zgodne z opisem.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 😉
Szybka i dobrze zapakowana przesyłka, polecam 🙂
Pięknie dziękujemy za pozostawienie opinii i zapraszamy do kolejnych zakupów 😃
Życzymy Wesołych Świąt💕🤨
Zespół Olejarni GAJA
Szybka wysyłka. Super produkty!!!
Pięknie dziękujemy za pozostawienie opinii o nas i naszych produktach 😃
jakość i różnorodność olejów oraz zapach produktów kosmetycznych
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy za docenienie jakości naszych produktów. Jakość - o nią dbamy w szczególności 😊
👍
jakość, dobra cena, szybkość dostawy na piątkę
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę 😊
Kolejne zamówienie, wysoka jakość, szybka dostawa polecam
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Dziękujemy za miłe słowa i maksymalną ocenę naszej pracy 👍
Oleje w ciemnych, szklanych butelkach bardzo dobrze zabezpieczone, szybka przesyłka a do kolejnego zakupu dołożona miła niespodzianka za którą serdecznie dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu olejarnia-gaja.pl
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią o nas i naszych produktach. Zapraszamy ponownie 😉
😊
😀