Mundurowy.pl- Logo - Opinie

Mundurowy.pl

Opinie (1835) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3322)

Mundurowy.pl- Logo - Opinie

Mundurowy.pl

Opinie (1835) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3322)

Opinie na temat Mundurowy.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę produktów. Wysoka jakość produktów jest często chwalona przez klientów, którzy są zadowoleni z wykonania i trwałości towarów. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, sprawna i życzliwa, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Klienci doceniają również dobry i sprawny kontakt ze sklepem. Niektórzy klienci napotykają trudności z rozmiarami produktów lub procesem zwrotu, a sporadycznie zgłaszane są także problemy z komunikacją telefoniczną.

Opinie nt. sklepu mundurowy.pl

Bardzo dobry materiał wykonania. Natomiast minusem jest dość długi czas oczekiwania na przesyłkę, w sensie - kompletowania zamówienia. Dopiero po nawiązaniu kontaktu e-mail w ciągu doby, zamówione towary zostały wysłane.
Szybka realizacja, dobra jakość i przede wszystkim wysoki poziom obsługi klienta
Nie dostałem swojego zamówienia
Szybko sprawnie w dobrej jakości. Nic dodać nic ująć.
Szybko,zgodnie z zamówieniem.Polecam
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka.
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolony. Jakość ok
Wymiany i zwroty powinny być darmowe.
Dobrej jakości produkty, szybka dostawa, profesjonalna obsługa i kontakt z klientem.
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, bardzo dobry jakościowo towar. Polecam.