planetaprezent.pl- Logo - Opinie

planetaprezent.pl

Opinie (1711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1819)

planetaprezent.pl- Logo - Opinie

planetaprezent.pl

Opinie (1711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1819)

Opinie na temat planetaprezent.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Zdecydowana większość klientów zwraca uwagę na bardzo staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczanie przesyłek. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i pomocną obsługę oraz sprawny kontakt ze sklepem. Regularnie podkreślana jest atrakcyjność i konkurencyjność cen oferowanych produktów. Klienci chwalą szeroki wybór produktów, zwłaszcza bogaty asortyment figurek i gadżetów kolekcjonerskich. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość zamawianych produktów i ich zgodność z opisem. Opinie na temat komunikacji są przeważnie pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze uwagi o jej braku lub opóźnieniach w informowaniu o statusie zamówienia.

Opinie nt. sklepu planetaprezent.pl

Paczka doszła, cała i zdrowa co najważniejsze . Jednak miała ona iść około miesiąca a skończyło się na prawie 3. Rozumiem, że przedmiot był sprowadzany, ale zabrakło mi komunikacji z strony sklepu z informacją. Gdybym nie odpytywał mailowo, nie dowiedziałbym się że zamówienie zostało opóźnione. Oczywiście rozumiem, że opóźnienie mogłobyć niezależne od sklepu, jednak przydałby się mail z informacją “proszę się nie martwić, paczka dojdzie ale z opóźnieniem”.
Odpowiedź ze sklepu planetaprezent.pl
Pięknie dziękujemy za dobrą opinię i wyrozumiałość! Słowem wytłumaczenia gdzie jest problem z naszej strony - polega on na tym, że dystrybutorzy nas jako sklepu nie informują o opóźnieniach. Dowiadujemy się o nich wchodząc po prostu na kartę produktu w panelu danej hurtowni. W tym momencie wygląda to niestety tak, że musielibyśmy codziennie przeglądać pojedynczo ponad 7000 produktów i sprawdzać, czy któryś z nich nie został przesunięty :/ Jest to niestety czasowo niewykonalne, dlatego - dopóki nie istnieje automatyzacja - polecamy do nas dzwonić lub kontaktować się mailowo lub przez social media, a my od razu podamy zaktualizowane informacje na temat zamówienia :)

Goku,Vegeta Daima S.H.F. + sklep

Chciałbym wyjątkowo opisać swoje doświadczenie ze sklepem. Mini Goku Daima i Vegeta mini S.h są moim drugim zamówieniem z tego sklepu, zamówienie zostało złożone i już TEGO SAMEGO dnia wysłane na drugi dzień miałem figurki u siebie. Z poprzednim zamówieniem nie do końca miałem tyle szczęścia, zostało nadane również tego samego dnia, niestety na aplikacji żółtego kuriera miałem komunikat "zwrócona do nadawcy". Poczekałem około dnia i zadzwoniłem dopytać się o co chodzi, o dziwo telefon został odebrany praktycznie natychmiastowo i miły Pan który odebrał wytłumaczył mi że moja figurka prawdopodobnie została czym zalana, jest dobrze zabezpieczona ale on sam chce ocenić czy wszystko z nią w porządku. Kolejnego dnia dostałem wiadomość czyli w piątek że moja paczka została odebrana przez sprzedawcę, i w poniedziałek kolejny komunikat "W drodze" we wtorek figurka była już u mnie cała i nie uszkodzona, możliwe że nie została uszkodzona bądź wymieniono mi ją na nową ale ta informacja jest dla mnie tajemnicą. Podsumowując kontakt ze sklepem bardzo dobry a co najważniejsze wysyłka praktycznie natychmiastowo. Z chęcią odwiedzę wasz stacjonarny sklep. Pozdrawiam.
W sprawie samego sklepu.To pierwszy raz zamawialem w PLANETAPREZENT.PL.Jestem mile zaskoczony,szybka wysyłka i konkurencyjne ceny,nawet dostawa jest za darmo,towar przychodzi dobrze zabezpieczony.Gorąco polecam.Osobiscie dziękuję za uszanowanie moich pieniędzy,czasu i towaru który zamówiłem.W sklepie pracują ludzie którzy wiedzą co robią i dla kogo.Pozdrawiam.
Wszystko super . Bezpiecznie zabezpieczona przesyłka . Gorąco polecam tego sprzedawcę . Figurka rewelacja . Choć nie jestem aż takim fanem Gwiezdnych wojen jak mój mąż to figurka bardzo mi się spodobała ze względu na ruch przestrzenny 🙂 . Cena wysoka ale wrażenie ogromne .

Świetny sklep

Nie mam zastrzeżeń. Prowadzicie świetny sklep z dobrymi cenami. Poleciłem Was znajomym. Obsługa klienta na najwyższym poziomie i świetna komunikacja z klientem. Nic dodać nic ująć.
Ładnie zapakowane przysłano co trzeba pieniądze się zgadzają jest w miare tanio jedyne co to czas dostawy ale to jest poniekąd zależne od Games Workshop bardziej z tego co kojarze a nie od was
niespodziewałem się iż tak szybko otrzymam 📦 zawierającom mcfarlane toys Swamp thing Planet Rann 😲 w dwa dni 1 dzień przygotowania drugi dzień doręczenie dziękuję i polecę znajomym sklep Planeta Prezent.pl 😁
Kubki świetnej jakości , szybka wysyłka , bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu , b.dobry kontakt ze sklepem. Z PlanetaPrezent zamawiam nie pierwszy raz , POLECAM!

Jest dobrze

Paczka dotarla cala jednak jest wgniot na kartonie figurki, (lepsze pakowanke w grubszy karton pewnie zalatwiłby lepsza ochrone) mi osoboscie to nie przeszkadza, jednak kolekcjonerowi który kupuje figurki by ich z pudełka nie wyciagać moze to juz koleć w oczy, mimo wszystko jestem zadowolona z zakupu i na pewno jeszcze wrócę
Bardzo świetna obsługa. Zapomnieli dodać bonusowe figurki. Mogli udawać, że nic się nie stało, jednak następnego dnia figurki były w drodze. Bardzo szanuję! Polecam ten sklep!

Pierwszy zakup

Szczerze polecam sklep Planeta Prezent. Wszystko przebiegło sprawnie. Szybka dostawa, przesyłka dobrze zabezpieczona. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni.

Wszystko super

Spoko zapakowane, spoko i szybko dowiezione. Jest to co zamawiałem, było w dobrej cenie. Miła i profesjonalna obsługa klienta na stronie i w całokształcie usługi. Śmieszny mem w paczce
Moim zdaniem najlepiej zaopatrzony sklep w figurki oraz różne kolekcjonerskie gadżety, wszytko na najwyższym poziomie, bardzo miła obsługa w sklepie stacjonarnym i profesjonalna obsługa zamówień internetowych . Polecam w 100%
Jestem bardzo zadowolony z figurek. Szybko, sprawnie i dobrze zapakowane. Jak pojawią się kolejne z serii Mass Effect, to na pewno ponownie złożę zamówienie!
Paczka była bardzo bezpiecznie zapakowana, duży plus za to. Super jakość obsługi klienta. No i ceny które często są niższe niż u konkurencji. Nie zmieniajcie się ❤️
Szybka i profesjonalna realizacja zamówień, bezpieczne opakowanie produktu i kupon bonusowy na 10% zniżki przy kolejnym zamówieniu. Gorąco polecam!

Sklep na 5 gwiazdek!

Produkt (Nendoroid z Hollow Knight) był super dobrze zapakowany z dużym zapasem miejsca i zabezpieczenia, wszystko przyszło oryginalne. Nie mam żadnych zarzutów, zdecydowanie jeszcze zrobie u was jakieś zakupy, jest to bardzo pozytywne pierwsze wrażenie :)
Figurka prezentuje się niesamowicie wśród moich pozostałych Batmanów. Wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Kto nie kupił niech się nie zastanawia!
Produkty solidnie i bezpiecznie zapakowane. Paczka została dostarczona ekspresowo co było dla mnie bardzo pozytywnym zaskoczeniem.

Szybka dostawa, a co ważniejsze figurka bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowana. Serdecznie polecam!