planetaprezent.pl- Logo - Opinie

planetaprezent.pl

Opinie (1711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1819)

planetaprezent.pl- Logo - Opinie

planetaprezent.pl

Opinie (1711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1819)

Opinie na temat planetaprezent.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Zdecydowana większość klientów zwraca uwagę na bardzo staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczanie przesyłek. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i pomocną obsługę oraz sprawny kontakt ze sklepem. Regularnie podkreślana jest atrakcyjność i konkurencyjność cen oferowanych produktów. Klienci chwalą szeroki wybór produktów, zwłaszcza bogaty asortyment figurek i gadżetów kolekcjonerskich. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość zamawianych produktów i ich zgodność z opisem. Opinie na temat komunikacji są przeważnie pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze uwagi o jej braku lub opóźnieniach w informowaniu o statusie zamówienia.

Opinie nt. sklepu planetaprezent.pl

Pierwszy bal.

Porcelana z Ćmielowa ma swoją dobrą markę. Firma dobrze dba o utrzymanie tej renomy. Produkty najwyższej klasy, usługi na najwyższym poziomie. Bardzo cenię sobie bezpośredni i indywidualny kontakt w trakcie realizacji zamówienia. Mirek.
Bardzo polecam ten sklep! Mają ogromny wybór gier planszowych — od klasyków po najnowsze tytuły, a ceny są naprawdę konkurencyjne. Zamówienie dotarło szybko, dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Na plus również miła obsługa – dostałem szybką odpowiedź na pytanie o dostępność jednej gry. Na pewno jeszcze tu wrócę po kolejne planszówki!
Jestem pozytywnie zaskoczony, błyskawiczna wysyłka i bardzo dobrze zabezpieczony towar. Szczerze polecam!
Wszystko cacy, szybko, elegancko zapakowane. Jeśli figurki, inne rzeczy to tylko ten sklep
Jestem bardzo zadowolony. Paczka przyszla bardzo szybko, produkt został pancernie zapakowany. Kontakt z sprzedawcą wzorowy . Bardzo polecam i będę w przyszłości zamawiać kolejne rzeczy z tego godnego zaufania i uwagi sklepu.
Szybka i sprawna dostawa, kontakt telefoniczny/bo w innej firmie nie miałam/

Polecam z całego serca!

Unikatowe i oryginalne figurki! Szybka realizacja zamówienia! Produkt doręczony w idealnym stanie! Niebawem wrócę po więcej!
Figurka była bardzo fajna miała dobra artykulację i świetnie wygląda ale z czasem zaczęła jej odpadać ręką i nawet przy lekkim dotknięciu odpada

Wszystko ok.

Wszystko jak najbardziej w porządku. Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam

Najlepszy sklep

Robię zakupy w tym sklepie już od jakiegoś czasu. Kontakt zawsze jest błyskawiczny, a już kilka razy zdarzyło mi się dopytywać o dostępność produktów. Zawsze wszystko elegancko zapakowane, a oferta jest naprawdę bogata.
Fajny kontakt ze sklepem. Dwa razy musiałam zmieniać adres dostawy w ciągu roku od zamówienia bo to była przedsprzedaż. A i tak Pan zadzwonił żeby poinformować, że produkt jest dostępny i potwierdził adres do wysyłki. Polecam sklep.
Zamówiłam figurkę kolekcjonerką na prezent. Dotarła misternie zabezpieczona kilkoma warsztatami wkładek bąbelkowych. Figurka znajduję się w plastiku na klipsy, z którego nie ma szans wypaść, a dodatkowo nawet w tym plastiku była wkładka bąbelkowy która zabezpieczała twarz figurki co mnie pozytywnie zaskoczyło!
Polecam serdecznie! Wspaniała ffirma! Wszystko w jak najlepszym porzadku
Figurka dotarła w doskonałym stanie. Obdarowany jest mega szczęśliwy.
Sklep jest top jakość! Szybko, okazyjne ceny i bardzo miła obsługa!
Wszystko poszło sprawnie. Jestem zadowolony z zakupów. Polecam.
Noo przyszło zamówienie i to co zamówiłem więc super
Przepiękna figurka, o wiele lepsza niż na zdjęciach.

100% satysfakcji

Jestem niezwykle zadowolony z realizacji zamówienia przez PlanetaPrezent.pl. Obie (ciężko dostępne na polskim rynku) figurki dotarły do mnie bardzo szybko i były bardzo starannie zapakowane. Gorąco polecam ten sklep każdemu kolekcjonerowi figurek :)
Kontakt z klientem, ale powinniście poprawić realizację preorderów bo to już drugi raz kiedy mój preorder ginie u Was w systemie. Poza tym wszystko super.