planetaprezent.pl- Logo - Opinie

planetaprezent.pl

Opinie (1711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1819)

planetaprezent.pl- Logo - Opinie

planetaprezent.pl

Opinie (1711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1819)

Opinie na temat planetaprezent.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Zdecydowana większość klientów zwraca uwagę na bardzo staranne, bezpieczne i solidne zabezpieczanie przesyłek. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i pomocną obsługę oraz sprawny kontakt ze sklepem. Regularnie podkreślana jest atrakcyjność i konkurencyjność cen oferowanych produktów. Klienci chwalą szeroki wybór produktów, zwłaszcza bogaty asortyment figurek i gadżetów kolekcjonerskich. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość zamawianych produktów i ich zgodność z opisem. Opinie na temat komunikacji są przeważnie pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze uwagi o jej braku lub opóźnieniach w informowaniu o statusie zamówienia.

Opinie nt. sklepu planetaprezent.pl

Polecam, szybko, dobre ceny i selekcja
Najlepszy szklep dla kolekcionerów!!!!
Błyskawiczna dostawa, świetna komunikacja, bardzo dobre ceny. Polecam!
Super produkt ! Jestem mile zaskoczony wykonaniem figurki, detalami i fajnie, że szybko otrzymałem zamówienie.
Szybko sprawnie i dobrze zapakowana paczka
Dobrze zapakowany, szybka przesyłka

Najlepszy sklep w Polsce jeżeli chodzi…

Najlepszy sklep w Polsce jeżeli chodzi o figurki kolekcjonerskie Bardzo duży asortyment, wszystko na najwyższym poziomie. POLECAM
Szybka i bezpieczna dostawa. Polecam
Błyskawiczna wysyłka, przepiękna figurka. Kolejny Hot Toys Batman w mojej kolekcji!!!
Wszystko idealnie! Od pakowania po dostawę! Polecam

Stan opakowania

Figurka jest świetna ale opakowanie przyszło dosyć mocno rozwalone
Szybka realizacja zamowienia

Pancernie zapakowana przesylka

Pancernie zapakowana przesyłka. Wszystko nowe i zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony z transakcji !
Figurki oryginalne wszystko pięknie moja ulubiona strona

Produkt starannie zabezpieczony ekspresowa wysyłka. Polecam

10/10 :)

Bardzo szybka wysyłka, na stronie łatwo było znaleźć wszystkie potrzebne informacje dotyczące zamówienia
Wszystko OK. Jestem zadowolony z figurki. Polecam wszystkim Planeta Prezent :)

Idealnie <3

Bardzo szybka wysyłka oraz porządnie zapakowana figurka :D wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Zdecydowanie polecam!
Bardzo szybka wysyłka. Dobrze zabezpieczony towar. Pełen profesjonalizm.

Marvel Legends Mysterio

+ szybka dostawa + dobra cena - Figurka miała inną głowę w zestawie, ale nie wspomniano o tym nigdzie na stronie.
Odpowiedź ze sklepu planetaprezent.pl
Hej! Akcesoria są pokazane w galerii zdjęć :)