pro-chem.pl- Logo - Opinie

pro-chem.pl

Opinie (738) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (890)

pro-chem.pl- Logo - Opinie

pro-chem.pl

Opinie (738) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (890)

Opinie na temat pro-chem.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty są oceniane jako bardzo skuteczne, wydajne i wysokiej jakości przez wielu klientów. Obsługa klienta jest określana jako fachowa, miła i pomocna, często chwalona za doradztwo i profesjonalizm. Klienci są zadowoleni ze skuteczności środków, które spełniają ich oczekiwania nawet w trudnych zadaniach. Wielu klientów wraca regularnie po kolejne produkty, co świadczy o ich zadowoleniu. Produkty są zgodne z opisem, co buduje zaufanie wśród klientów.

Opinie nt. sklepu pro-chem.pl

Betonix bardzo słaby efekt żaden Postawiłem kilka podestów z rusztowań połowa spryskana stężonym betonixem z pianownicy połowa bez. Efekt taki sam po obu stronach.... Aktywna piana miała być super silna Myślę sobie....lakier z koparki zejdzie Ale ledwie smar ze sworzni ruszyła.... Produkt plaka lepszy Jedynie gwiazdka za pastę do rąk cytryna akurat....skutecznie myje i miękka skóra i ręce ładnie pachną. Kwaśna felga też bez szału jak K2 Dlatego nie uważam waszych produktów za profesjonalna chemię. Jak mi na myjni środkiem felgi psiknał to dym zaczął lecieć i mówi 2 minuty i trzeba płukać.....to jest profesjonalna chemia a nie badziewia rozwodnione sprzedajecie. Uwielbiam polskie firmy ale wasza niestety odpada. Badziewie jakich mnóstwo Nie polecam
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za podzielenie się szczegółowym opisem doświadczeń z naszymi produktami. Przykro nam, że nie wszystkie z nich spełniły Pana oczekiwania. Produkty, o których Pan wspomina, są chętnie wybierane przez wielu klientów i doceniane za skuteczność – zarówno w użytku indywidualnym, jak i profesjonalnym. W celu uzyskania najlepszych rezultatów niezwykle istotne jest stosowanie się do instrukcji użytkowania i dawkowania podanych na opakowaniu. Niewłaściwe proporcje czy sposób aplikacji mogą wpływać na skuteczność działania środka. Cieszymy się, że pasta do rąk spełniła Pana oczekiwania. Każda opinia jest dla nas ważna i pozwala nam lepiej odpowiadać na potrzeby naszych klientów.
Do bani nie polecam nawet po czwartym razie nakładania nic nie daje
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pańskich oczekiwań. Chcielibyśmy zaznaczyć, że większość naszych klientów chwali skuteczność tego preparatu przy prawidłowym stosowaniu zgodnie z instrukcją. Czasami trudno jednoznacznie określić, dlaczego produkt nie zadziałał w konkretnym przypadku, ponieważ wpływa na to wiele czynników. Mimo wszystko mamy nadzieję, że w przyszłości znajdziemy dla Pana produkt, który spełni wszystkie oczekiwania.