www.ksiazkitanie.pl

Opinie (17) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (17)

www.ksiazkitanie.pl

Opinie (17) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (17)

Opinie nt. sklepu ksiazkitanie.pl

Firma mnie nie zawiodla

Na tydzień przed Gwiazdką zamówiłam trudno osiągalną zabawkę za 700 zł,dostałam wiadomość, że może być problem z jej otrzymaniem przed Wigilią,zatem zrezygnowałam i poprosiłam i zwrot pieniędzy. Poinformowano mnie, że do końca roku zwrot do mnie dotrze i rzeczywiście pieniądze zaraz po świętach znalazły się na moim koncie.Caly czas byłam informowana jak wygląda sytuacja.Nie mam zastrzezeń
Nie polecam!!! Zamówiłam książkę 22 lutego. 26 lutego wysłałam maila do firmy z zapytaniem, kiedy wyślą mi książkę. Pan odpisał 28 lutego : Przepraszam za oczekiwanie. Niestety nasz dystrybutor anulował dostawę produktu. Zapowiedział, że ukaże się dopiero w kwietniu.Czy do tego momentu utrzymać realizacje? Zrezygnowałam i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Pieniądze miały być w ciągu dwóch tygodni. Nie wysłali. Napisalam do nich 22 marca. Pieniądze doszły do mnie dzisiaj 26 marca, ale tylko za książkę, za przesyłkę nie oddali. Nie polecam, nie szanują czasu i pieniędzy klienta

1 gwiazdka wynika z tego ze system kaze zaznaczyc przynajmniej 1 gwiazdke nie…

1 gwiazdka wynika z tego ze system nie przepusci dalej nie zaznaczajac zadnej gwiazki Otoz tak Kupujac na stronie www.ksiazkitanie.pl plyte z bajka dvd Z gory oplacona lacznie z kosztami kuriera na kwote 95.99 Zwrot akcji jest nastepujacy Owa plyta zostaje podniesiona na kwote 999zl Nastepnie czekam 3 dni plyta nie zostalala nawet nadana przez firme kurierska dpd Dostaje za to melila ze zamowienie o numerach ****** zostalo zwrocone do nadawcy Sprzedawca nawet nie wyslal towaru tylko sam w systemie zaznaczyl ze towar zwrocony Dostaje meila ze zrwoca mi kwote 65.99 -koszt plyty oraz 30 zl -koszty przesylki te koszty nie sa zwrocone Dostaje kolejnego meila o ponowne oplacenie kwoty 65.99 Wiec oplacilam Do rachunku zamowienia o tych samych numerach doliczyla sie doplacona kwota Widnieje zapis Zaplacono 161.98 Zwocono 65.99 Matematyka 161.98 - 65.99 = 95.99 65.99 - koszt plyty 30zl -koszt kuriera 65.99 - doplacona kwota 161.98 - 65.99 = 95.99 65.99 -kwota zwrotu Podany numer telefonu do sprzedawcy proba dodzwonienia sie nawizania kontaktu nie odnosi zadnego skutku sprzedawca nie odbiera telefonu Nie wykazuje checi telefonicznego wyjasniennia sytuacji Ciekawe jak odzyskam swoje 95.99 W koszty wchodza 65.99-doplacony ponowny koszt plyty Oraz 30zl koszty zwiazane z kosztem przesylki przez firme kurierska dpd Paczka nie zostala nawet nadana na firme kurierska Sprzedawca nie zwrocil ani doplaaconej kwoty ani kosztow przesylki kurierskiej Nie obiera takze telefonow w celu wyjasnienia sytuacji oraz dogadania sie co do zwrotu kosztow Tym bardziej ze ja uwazam ze skoro przesylka zostala doplacona powinien niezwlocznie on jako pierwszy sie ze mna skontaktowac jezeli nie zamierzal wysylac przesylki

powtarzam ,to są oszusci.

powtarzam ,to są oszuści. Zaplaciłem 75 zł. a traz ,nie odpowiadaja na maile, wszystkie telefony do nich sa nieaktywne, ze tez tak długo ta firma oszustow istnieje w internecie!!!

Dobry sklep

Dobry sklep. Znalazłem książkę ,której nigdzie nie było już w sprzedaży. Szybko odpisują na mail. Przesyłka dotarła zgodnie z terminem.
NIE POLECAM żałuję, że sprawdziłam opinie dopiero po zakupie. Znalazłam w księgarni, fakt dość ciężko dostępna książkę, zakupiłam pomimo dość drogiej wysyłki - zależało mi. Po pytanie mailowym kiedy mogę spodziewać się wysyłki - mydlenie oczu że jeszcze kilka dni roboczych Po kolejnych kilku dniach, mail, że zamówienie zostało anulowane i co jest najbardziej bulwersujące ksiązka została wystawiona (4!) razy drożej Cóż, mam nadzieje ze faktycznie otrzymam zwrot poniesionych kosztów, bo nie zamierzam tego darować, gdyż takie praktyki uważam za NIEPOWAŻNE.

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Złożyłem zamówienie na książkę, jednak po kilku dniach oczekiwania nie otrzymałem żadnej informacji na temat statusu przesyłki. Wysłałem kilka e-maili z prośbą o aktualizację, ale niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony sklepu na moje zapytania, a także brak jakiejkolwiek informacji o stanie zamówienia sprawiają, że czuję się oszukany i zawiedziony. Niestety, brak kontaktu i profesjonalizmu w obsłudze klienta sprawia, że nie polecam tego sklepu nikomu. W dzisiejszych czasach oczekuje się przynajmniej minimalnej odpowiedzi na zapytania. Niestety, w tym przypadku sklep nie spełnił moich oczekiwań.

0 Gwizdek - Nie kupować

1 gwiazdka, bo nie można dać 0, system nie dopuszcza. Kupiłem grę, której cena jest trzykrotnie wyższa od ceny fabrycznej. Zamówienie zostało opłacone, a w dzień wysłki zostało anulowane, a cena przedmiotu wzrosła do 699,99 zł. Czterokrotnie w stosunku do tego co zapłaciłem, a dziesięciokrotnie w stosunku do ceny wyjściowej. Wyjaśniam, że przedmiotem zakupionym była wersja jubileuszowa gry planszowej już nie wydawanej stąd większa wartość niż wyjściowa, ale jak widać jednak za mała dla sprzedającego. Tłumaczenie, że oferta nie została zaktualizowana, bo była awaria systemu. Czekam na zwrot pieniędzy.

Szanowni Państwo

Apeluję o podjęcie działań w związku z oszustwami, których ofiarami staliśmy się Praktyki firmy są bezprawne, a regulamin, na który firma się powołuje ma się nijak do rzeczywistości Myślę, że nieprawidłowości mogłaby wykazać również kontrola skarbowa, jeśli byłoby nas więcej urząd ochrony konsumentów też chętnie zainteresuje się sprawą
Odradzam kupowanie w tej księgarni. Zamówiłam 2 gry planszowe otrzymałam jedna na dodatek używana i niekompletna. Gra została bezzwłocznie odesłana. Pieniędzy na razie nie otrzymałam pomimo wielokrotnych maili i rozmów telefonicznych.

Odradzam kupowanie w tej "księgarni"

Wystawiają książki, których nie mają na stanie w zawyżonej cenie. Zwrot pieniędzy w 7 dni, ale zawsze nie działa system automatycznego zwrotu i trzeba się prosić o własne pieniądze. Do tego osoba obsługująca skrzynkę mailową, zamiast przeprosić wchodzi w dyskusję. Odradzam kupować czegokolwiek w tej "księgarni", szkoda zdrowia. Jeśli ktoś jednak zamierza zaryzykować polecam poczytać opinie o właścicielu jako pracodawcy.
Zostałam oszukana przez firmę książkitanie.pl, moje zamówienie zostało błyskawicznie anulowane po tym jak zostało potwierdzone i otrzymałam fakturę pro forma. Napisano, że ze względu na brak w magazynie, co było nieprawdą zestaw był dostępny tylko zmieniono cenę na znacznie wyższą. Minęło 14 dni a ja nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, w e-mailu napisano, że zwrot nastąpi w ciągu 7 dni.
Sprzedają coś czego nie mają, przy zakupie info, że towar jest w magazynie, a okazuje się że wcale tak nie jest. Dodatkowo otrzymują maila z info, że mam czekać na zwrot kasy 7 dni! Ostrzegam kolejnych kupujących, sprawdźcie najpierw czy mają cokolwiek na magazynie bo jak widać to tylko przekaźnik a nie sprzedawca, warto poszukać lepiej w necie niż korzystać z ich usług
Oszustwo. Sprzedają coś czego nie ma,oddają pieniądze pomniejszone o koszty wysyłki,których nie ponieśli. Kontakt z nimi nie osiągalny.
Brak filmu brak kontaktu brak pieniędzy
Polecam mimo że widziałam wcześniejsze opinie to i tak zrobiłam zakupy i właściwie przesyłka przyszła cała i na czas. Jestem na prawdę miło zaskoczona.
Sklep tragedia. Wystawiają to czego nie ma. Oszuści nie polecam