lokalnywarzywniak.pl Opinie:
Opinie nt. sklepu lokalnywarzywniak.pl
Oszuści, kłamcy i naciągacze!!!!
Od trzech tygodni czekam na zamówienie....
Brak zamówionego towaru, brak kontaktu, zobaczymy czy będzie zwrot pieniędzy.
Jak nie to tak jak napisałam w SMS-ie idę na policję.
Wiadomości z kontakt@..., tylko automatyczne, wiadomości na obsługę klienta nie działają, telefon odebrany po 10 dniach dobijania się, na sms-y brak odpowiedzi. Stanowczo odradzam zakupy na Lokalny Warzywniak.
Serdecznie odradzam zakupy w tym sklepie. Wygląda na to, że to zwykli oszuści i krętacze. Żadnej konkretnej odpowiedzi, na jakiekolwiek pytania dotyczące zamówienia przychodzi automatyczna odpowiedź, która nic nie wnosi. Sprawę zgłaszam na policję.
Wystawiam opinię dla lokalny warzywniak. 12.12.2025r zrobiłam zakupy online, opłaciłam i zamówienie miało dotrzeć przed świętami. Do dnia dzisiejszego żadnej informacji, że paczka wysłana, zero konkretnej odpowiedzi tylko wciąż ta sama regułka. Zachciało mi się zakupów bo słowo lokalny do mnie przemówiło. Mogłam zrobić zakupy choćby w biedronce, byłoby tanio i by było a tutaj ani zamówienia ani zwrotu niemałych pieniędzy. Nie polecam. Strona sklepu raz w języku polskim, innym razem w angielskim a teraz nawet w cyrylicy. Jeśli miał ktoś problem z tym sklepem to skontaktujmy się z policją. W grupie siła. Tak nie może być żeby oszuści z nas robili idiotów.
Zwykły oszust!!!! Kupiłem owoce ponad miesiąc temu i zero kontaktu brak zwrotu pieniędzy!!! Facet raz odebrał telefon spytał się o Imie i nazwisko jak zadzwoniłem drugi raz to juz mnie zablokował!!
Zgadzam się z innymi opiniami, czekam od ponad miesiąca na dostawę, zero kontaktu, odzewu. Oszuści.
Uwaga oszuści!!!
Potwierdzam, że sklep to oszustwo internetowe. Ani towaru ani zwrotu pieniędzy.
Towar zamówiony opłacony i niestety towaru nie otrzymałem....
Sklep Lokalny warzywniak to oszustwo - złożyłam zamówienie online 17 grudnia 2025, wysyłka nigdy nie została zrealizowana, zwrot środków także nie nastąpił. Nie ma odpowiedzi na maile ani nie można się dodzwonić ( linia cały czas jest jako 'abonament obecnie jest niedostepny) Sprawa zostala zgloszona, nie polecam nikomu
Nie polecam
Dnia 15.07 dokonałem zakupu owoców przez Państwa stronę internetową. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zamówienia. Każdorazowo podczas kontaktu jestem zbywany informacją, że wysyłka nastąpi "jutro".
22.07 otrzymałem wiadomość, że przesyłka zostanie nadana 24.07.
24.07 poinformowano mnie, że paczka wysłana zostanie jednak 29.07.
30.07 gdy w aplikacji InPost nie pojawiła się paczka po rozmowie telefonicznej dostałem informację, że Pan nada paczkę w piątek 01.08 tak by była do odbioru w sobotę 02.08.
Kolejny dzień, kolejne obietnice bez pokrycia. W piątek 01.08 dostaje wiadomość, że wysyłka w poniedziałek, Pan telefonicznie zapewnia, że już na pewno wysyłka tego dnia. Wiadomość piszę 04.08, a w systemie jak nie było paczki, tak nie ma.
Czekam ostatecznie na odpowiedź i wysyłkę do jutro. Inaczej proszę o zwrot należności za zamówienie.
Owoce miały być częścią prezentu urodzinowego, ale solenizantka obchodziła je 23.07 a w takim wypadku wręczanie części prezentu dwa tygodnie po fakcie będzie jak nieśmieszny żart.
Cd.Zadzwonił, przeprosił za zaistniałą sytuację I w dzień Wigilii przysłał paczkę na paczkomat orlen. ZAMIAST OWOCÓW ZA 200ZŁ DZIECI OTRZYMAŁY, SELER, FENKUŁ I TRAWĘ. TO CAŁE ZAMÓWIENIE ZA DWIE STÓWKI. OSZUST!!! ŻEBY CI TE OWOCE WIESZ GDZIE STANĘŁY.
Brak zamówienia
Złożyłam zamówienie na początku grudnia, zamówienie nadal w toku. Po napisaniu maila o anulowanie i zwrot środków dostałam maila zwrotnego po 5 minutach, który był zwykłą przeklejką. Dramat!
Jedna gwiazdka to i tak za dużo. MASAKRA!!!!!!
Zamówienie złożyłem w dniu 15 lipca 2025 roku. W tym dniu zadzwoniłem pod numer podany do kontaktu i otrzymałem zapewnienie, że towar posiada i wysłany zostanie w najbliższy czwartek 17 lipca. W dniu 21 lipca ponownie dzwoniłem i usłyszałem, że facet czeka na
dostawę towaru i wyśle w kolejny czwartek 24 lipca. 22 lipca oddzwonił, że jutro czyli 23 lipca wysyła i znowu cisza, i towaru brak. Nie odbiera już telefonu.
Nie zamawiajcie ni w tym sklepie...
Nie otrzymałam zamówionego towaru, nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, brak kontaktu pod podanym adresem E-mail jak również brak odpowiedzi pod numerem telefonu. Pan odebrał za pierwszym razem, kolejnym razem już nie odebrał i nie odpisuje na wiadomości. Nie polecam
Lokalny warzywniak, nie polecam zakupów kupiłem zapłaciłem i nie mam nic ani towaru ani zwrotu pieniędzy,i żadnych wyjaśnień ze strony sklepu
Czekam na zamówienie prawie miesiąc i bez kontaktu
Zamówiłam i zapłaciłam za towar prawie miesiąc temu i brak dostawy. Na maile które wysyłałam odpowiada autoresponder że przetwarzają zamówienie. Telefon mają włączony, ale nie odbierają. Moim zdaniem oszustwo.
Zapłaciłam i nie otrzymałam ani towaru, ani zwrotu gotówki.
Zapłaciłam 26.05 i do 30.07 nie otrzymałam ani towaru, ani zwrotu gotówki, pomimo ciągłych zapewnień, że już dzisiaj pieniądze będą oddane. Nie Polecam!!!
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.