mediaexpert.pl

Opinie (6) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7)

mediaexpert.pl

Opinie (6) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7)

Opinie nt. sklepu mediaexpert.pl

Podziękowanie

Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi Media Expert, a w szczególności Panu Łukaszowi, za wyjątkowo profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Pan Łukasz wykazał się ogromną kulturą osobistą, rzetelnością i uczciwością. Jestem pod wielkim wrażeniem tak wysokiego poziomu obsługi oraz troski o klienta. W dzisiejszych czasach to rzadkość spotkać tak odpowiedzialnych i pomocnych pracowników. Z pełnym przekonaniem polecam Media Expert Jelenia Góra – za profesjonalizm, empatię i prawdziwą dbałość o zadowolenie Klienta.
Kupiłam mały termos który nie był szczelny , ciekł i zakręcanie zacinało się od nowości. Oddałam do sklepu i myślałam że otrzymam pieniądze i przeprosiny. Niestety nie otrzymałam pieniędzy ponieważ użyłam wodę żeby sprawdzić szczelność. Sklep Mediaexpert w Bełchatowie złożył reklamacje na której rozstrzygnięcie czekałam cały miesiąc . Zastrzegłam podczas reklamacji że chce zwrot pieniędzy bo ten produkt jest złej jakości. Niestety, dostałam email że nowy termos jest do odebrania w sklepie. Próbowałam chart na stronie internetowej z konsultantami dlaczego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy dostałam zwrotu pieniędzy ale nie byli pomocni i odsyłali mnie do sklepu. Tłumaczyłam że nie mieszkam w Polsce i że mogę się kontaktować tylko za pomoc email. Niestety nie otrzymałam email adresu ponieważ nie ma możliwości kontaktu ze sklepem za pomocą email. Można tylko osobiście albo dzwonić. Bardzo zła obsługa w sklepie i w ogóle brak możliwości kontaktu. Nigdy już nie kupię noc w Mediaexpert . Dodam jeszcze że byłam w sklepie żeby oddać produkt który nie funkcjonuje w ciągu dwóch tygodni gdzie można oddać produkt.

0/5 mediaexpert.pl

Żenada. 50-60% zdjęć aparatu reklamowanego telefonu jest zepsuta. W ramach reklamacji (rękojmia) jako dowód usterki przesłałem zdjęcia z telefonu. Wyraźnie widać, że ponad połowa zdjęć ma wadę - zdjęcia ciemniejsze, jeszcze ciemniejsze rogi, jasny środek, niebieski odcień. Każdy kto widzi zdjęcia widzi problem, nawet konsultantka mediaexpert :-) Serwis jednak udaje, że nie widzi żadnej różnicy, nie widzi opisu problemu (przyklejonego na telefon), nie widzi załączonych zdjęć, a firma mediaexpert też udaje, że nie widzi, bo jej to na rękę. Chowa się za kłamliwą opinią serwisu. Nie pozostaje nic innego jak ostrzec innych przed antyklienckimi praktykami mediaexpert, no i korzystać z pomocy instytucji w tym celu stworzonych. Szkoda tylko, że tak się trzeba użerać, by coś tak oczywistego zostało uznane, a prawo konsumenta z tytułu niezgodności z umową było respektowane.

Oszuści

Zwykłe łajzy, naprawiają zepsuty sprzęt mimo moich wielokrotnych próśb i podkreśleń na temat zwrotu pieniędzy. Ja rozumiem że outletowy produkt ciężko wcisnąć klientowi, pluje na was za takie podejście ostatni raz coś tam kupiłem. Wielka korporacja oszukuje na 929 zł bo tak im się podoba. Obdrapany jak psu z gardła, co wy nim rzucaliście w tym sklepie? Nie działa wyskakują błędy i zamiast zwrócić pieniądze i wrzucić w koszty to naprawiają i pchają dalej
Mam problem z rękojmia zgłoszona miesiąc temu ,tv miał wadę, również mailowo robi się ze mnie wariata ,sklep jawnie oszukuje konsumentów, nie mam ani pieniędzy ani telewizora
Problem z reklamacją. Usterka zgłoszona 20.08.2025.a do dnia 09.09.2025 nikt nie zgłosił się do pralki. Odradzam