Promienie Słońca

Opinie (915) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4032)

Promienie Słońca

Opinie (915) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4032)

Opinie na temat Promienie Słońca są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, ich świeżość oraz zgodność z opisem. Doceniają szybkie i terminowe dostawy, estetyczne, bezpieczne oraz funkcjonalne opakowania, a także przystępne ceny i liczne promocje. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, miła i sprawna. Na duży plus uznaje się również szeroki wybór asortymentu oraz różnorodność produktów. Klienci pozytywnie odbierają gratisy i drobne niespodzianki dołączane do zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące pojedynczych wadliwych partii produktów. Niektóre osoby sugerują wprowadzenie ulepszeń w opakowaniach oraz oczekują jeszcze większych rabatów. Zdarzają się także pojedyncze krytyczne komentarze związane z procesem reklamacji, a część klientów chciałaby, aby gratisy pojawiały się częściej.

Opinie nt. sklepu promienieslonca.pl

mieszanka owoców i orzechów, tuż przed końcem terminu spożycia nie pachnie już najlepiej, trochę zalatuje stęchlizną. Zjeść się da, smak jest ok, ale nie warto łakomić się na zniżkę cenową.
Dostawa na czas wszystko świeże, łatwo zrobić zamówienie

Produkty odpowiednie. Czas dostawy szybki.
realizacja i jakość na medal
Super smak, krótki skład, łatwość w przygotowaniu, no i brak cukru -dla mnie to produkt na 5+
Polecam, pyszne pistacje
Szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem
Pistacje są twarde, bardzo dużo nieotwartych. W porównaniu z innymi, które kupiłam u innego dostawcy, są jedynie średnie, stąd tylko 3 gwiazdki. Mąż twierdzi, że mało słone ale mi to akurat nie przeszkadza, dla miłośników słonych przekąsek ta informacja może mieć znaczenie.
Odpowiedź ze sklepu Promienie Słońca
Dziękujemy za podzielenie się opinią i szczegółowym opisem swoich odczuć. Przykro nam, że pistacje nie spełniły w pełni Państwa oczekiwań. Obecność zamkniętych łupin zdarza się niestety naturalnie – to cecha charakterystyczna orzechów prażonych w łupinie, które nie zawsze otwierają się równomiernie podczas procesu prażenia. Jeśli chodzi o stopień słoności, staramy się utrzymać umiarkowany poziom soli, by produkt odpowiadał zarówno osobom preferującym bardziej neutralny smak, jak i tym unikającym nadmiaru soli. Mimo wszystko cieszymy się, że znalazły się też pozytywne aspekty i mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą już w pełni satysfakcjonujące. Słonecznie pozdrawiamy