Opinie nt. sklepu promienieslonca.pl
zadowolenie z produktów :).
produkty zgodne z opisem , pyszne,świeże owoce i bakalie zarówno jak i kremy orzechowe ,torebki strunowe na plus :) w każdej chwili łatwo otworzyć i zamknąć :).
mega profesjonalny kontakt i sprawna obsługa. super zapakowane, sprawna przesylka, polecam i pozdrawiam :)
Szybka dostawa.Pierwszy raz próbowałam ziaren kawy w czekoladzie mlecznej i są pyszne.Plus za opakowanie że można zamknąć.
Ceny przystępne, towar dobrej jakości. Zastrzeżenia do sposobu pakowania: Na paczki z delikatnymi waflami włożono duże i ciężkie paczki z solą które połamały wafle / ciastka.
Znakomity sklep! Produkty wysokiej jakości, szybka dostawa i miły dodatek w postaci gratisu 🤗 Polecam!
Dziękuję za szybką wysyłkę i miła niespodzianka mnie zaskoczyła prezencik super , pozdrawiam i polecam.
Zachęcające ceny dzięki rabatowi.
Najbardziej podobał mi się rabat, dzięki któremu mogłem sobie pozwolić na zakup.
Szybka dostawa także in plus.
Wszystko świeże w przystępnych cenach, w ekologicznych opakowaniach. Produktu pierwsza klasa.
(Słomaczne ) Smaczne Pachnące Długie Terminy
Ogólnie wszystko mi się podoba,
Jedynie możecie zrobić jeszcze lepiej niższe ceny i większe promocje 😊
Pyszne produkty, duży asortyment i przystępne ceny. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie.
super zapakowane, sprawna przesylka, mega profesjonalny kontakt. polecam i pozdrawiam :)
Bardzo ładnie zapakowane plus prezent w postaci owsianki, mega miło; jakość w punkt w tak super cenie. Polecam
Zamówienie zostało dobrze spakowane i szybko wysłane. Jakość produktu jest dobra i taka sama jak przy poprzednich zamówieniach.
Wszystko jak zwykle szybko. A jak znojami się rozsmakowali w produktach to zaczynam zamawiać coraz więcej. ;)
Towar pierwsza klasa, a co możecie zrobić? Może przyspieszyć proces logistyczny czyli od zamówienia, opłaty i do wysyłki skrócić czas, w jaki sposób nie wiem, ale byłoby to mile widziane.
Przebieg realizacji zamówienia bardzo dobry, błyskawiczna przesyłka i pyszne bakalie.
Bardzo dobra jakość w rozsądnej cenie. Szybka dostawa. Duży wybór asortymentu
Produkty dobrej jakości i w dobrej cenie. Miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam każdemu zakupy u Państwa.
Orzechy włoskie i migdały w gorzkiej czekoladzie rewelacja. Ekspresowa dostawa i tak trzymać.
Produkty wysokiej jakości, doskonałe zabezpieczone i szybko dostarczone.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.