Opinie nt. sklepu promienieslonca.pl
Super orzechy. Kupuje tylko tutaj i nie ma lepszego towaru
Dobre all
Dobre: zbiorcze opakowania, jakość produktów, szybka realizacja i cena. Produkty zgodne z opisem i oczekiwaniami.
Orzechy pistacjowe bardzo dobre Kokos kostka smaczny w czekoladzie mlecznej i w cukrze polecam bardzo ten sklep dużo fajnych smacznych rzeczy można tu znaleźć 😉👍
O Waszych produktach dowiedziałem się od znajomych. Są w dobrej cenie i bardzo smaczne
w moim zamówieniu tym razem nie było potrzeby zmienić adresu dostawy, zatem dostawa przebiegła sprawnie a otrzymane produkty porządnie zapakowane i zabezpieczone. Dziękuję
Jakość produktów, sposób zabezpieczenia towaru i szybka dostawa.
no jak zwykle super. w płatkach owsianych trafiają się łuski
Wszystko odbywa się sprawnie i prawidłowo. Towar bardzo dobry
Orzeszki pistacjowe
Był to kolejny zakup. Dzięki zauważeniu przez Sprzedającego, otrzymałem rabat i dzięki temu dokonałem zakupu. Jeśli w kolejnej transakcji będzie ponownie przyznany upust cenowy, chętnie dokonam zakupu.
Najbardziej lubię jakość produktów. Cenię sobie rowniez miły kontakt.
Świetna jakość produktów, szybka dostawa. Bardzo polecam.
Same produkty są wyśmienite, przystępna cena. Polecam
Szybka dostawa i produkty zgodne z opisem. Polecam
Jak zawsze super
Jak zwykle jestem zadowolona i z jakoś produktów i z szybkiej dostawy. Polecam :)
Bardzo dobre jakościowo produkty, polecam
Błyskawiczna dostawa, produkty najwyższej klasy. Polecam z całego serca.
produkty i realizacja są na dobrym poziomie,zamawiam bardzo często,a że zamówienia przekraczają najczęściej 200 zł czasem dostaję jakiś gratisik,szkoda że tylko czasem.......nie wiem czy zależy to od pakującego zamówienie....
Produktu kupowane u Was są zawsze najlepszej jakości, dobrze zapakowane i dostarczane ne czas.
Polecam , pyszne orzechy i samo zdrowie . Dziękuję
Szybka dostawa, produkty smaczne.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.