Promienie Słońca

Opinie (901) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4032)

Promienie Słońca

Opinie (901) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4032)

Opinie na temat Promienie Słońca są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, ich świeżość oraz zgodność z opisem. Doceniają szybkie i terminowe dostawy, estetyczne, bezpieczne oraz funkcjonalne opakowania, a także przystępne ceny i liczne promocje. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, miła i sprawna. Na duży plus uznaje się również szeroki wybór asortymentu oraz różnorodność produktów. Klienci pozytywnie odbierają gratisy i drobne niespodzianki dołączane do zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące pojedynczych wadliwych partii produktów. Niektóre osoby sugerują wprowadzenie ulepszeń w opakowaniach oraz oczekują jeszcze większych rabatów. Zdarzają się także pojedyncze krytyczne komentarze związane z procesem reklamacji, a część klientów chciałaby, aby gratisy pojawiały się częściej.

Opinie nt. sklepu promienieslonca.pl

Zbyt długa wysyłka.
Odpowiedź ze sklepu Promienie Słońca
Dziękujemy za opinię i przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z czasem dostawy. Z naszej strony zamówienie zostało przygotowane i przekazane do wysyłki w terminie. Opóźnienie mogło wynikać z dalszego etapu doręczenia, na który niestety nie mamy bezpośredniego wpływu. Zależy nam na satysfakcji naszych klientów – jeśli mają Państwo dodatkowe pytania lub chcieliby podzielić się uwagami, zapraszamy serdecznie do kontaktu. Jesteśmy do dyspozycji i z przyjemnością pomożemy. Słonecznie pozdrawiamy
Super!
Żelki smakują opakowaniem w którym zostały zamknięte . Smaki są sztuczne .
Odpowiedź ze sklepu Promienie Słońca
Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi wrażeniami po spróbowaniu żelków. Przykro nam, że ich smak nie spełnił Pani oczekiwań. Naszym celem jest oferowanie produktów, które nie tylko cieszą oko, ale i podniebienie – tym bardziej żałujemy, że tym razem tak się nie stało. Zgłoszenie przekazaliśmy do naszego działu jakości – każda taka informacja jest dla nas bardzo cenna i pozwala lepiej dostosować ofertę do gustów klientów. Mamy nadzieję, że inne produkty z naszej oferty okażą się bardziej trafione. Słonecznie pozdrawiamy
JŚ
Jarek Ś.