resmedica.com.pl

Opinie (7) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7)

resmedica.com.pl

Opinie (7) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (7)

Opinie nt. sklepu resmedica.com.pl

polecam sklep resmedica.com.pl

Kupiłem sprzęt rehabilitacyjny do Przychodni wszystko przebiegło zgodnie z umową jestem zadowolony ze wspólpracy polecam sklep resmedica.com.pl

polecam sklep resmedica.com.pl

Jako DPS zamówił w sklepie resmedica.com.pl aparat do masażu uciskowego MK400 aparat dotarł po kilku dniach polecam resmedica.com.pl
Profil prywatny
Kupiłem do DPS wózki inwalidzkie i zabiegowe zamówienie przebiegło sprawnie Polecam sklep resmedica.com.pl

Polecam Sklep Resmedica.com.pl

Zakupiłem sprzęt medyczny do Przychodni wszystko przebiegło zgodnie zgodnej z zamówieniem. Polecam sklep Resmedica.com.pl
za pośrednictwem sklepu resmedica.com.pl zakupiłem rower treningowy Schwinn ic7 zamówienie zgodne z umową, szybka dostawa wraz z wniesieniem. Polecam Sklep Resmedica.com.pl

DRAMAT

Zamówiłam w tej firmie asystenta do wózka, zapłaciłam w sierpniu 2025 r., a towar nigdy nie został dostarczony. Po skutecznym odstąpieniu od umowy firma ignorowała ustawowy obowiązek zwrotu pieniędzy. Dopiero po interwencji Policji wysłali paczkę, której nie przyjęłam. Nie polecam – firma lekceważy prawa konsumentów i unika zwrotu pieniędzy.
Zamówiłam łóżko rehabilitacyjne w styczniu., z wyposażeniem oraz opłaciłam. Jest już czerwiec , a łóżka jak nie było tak niema , właściciel ciągle ściemnia, chory syn czeka,.