Firma nierzetelna i nieetyczna
Firma nie chce oddawać pieniędzy za zwrócony towar, klient musi się dopraszać, aby otrzymał własne pieniądze. Nigdy więcej nie kupię tu niczego.
Nie polecam, odesłałam dwa płaszcze, minął termin zwrotu pieniędzy, a firma cały czas przedłuża - najpierw było „po weekendzie”, później „do 48h”. Także pewnie jeszcze czeka mnie zabawa z UOKiK.
Płaszcze same w sobie nie są dobrze skrojony na osoby o większym rozmiarze.
Jakość produktu
Po 2 dniach noszenia odpadł mi jeden guzik, drugi w trakcie odpadania, dziura w kieszeni. Zgłaszając reklamację dostałam odpowiedź że jest to uszkodzenie mechaniczne i tak może się zdarzyć
Bardzo dobry kontakt przy zakupie, możliwość porady i wogóle empatyczne podejście do klienta
Proszę zrealizować zamówienie.
Nie otrzymałam zakupionych płaszczy i nie przesłano mi informacji o statusie realizacji zamówienia.
Bardzo niepoważna firma, bardzo niewłaściwe podejście do klienta.
Natomiast bardzo wyrafinowany marketing w sieci.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówienia. Złożone pod koniec stycznia.
Niedotrzymanie terminów
Najpierw opóźnienia z wysyłką, musiałam się przypominać i pytać co z moim zamowieniem. Potem zwrot pieniędzy po terminie o którym również musiałam się upominać.
Zamówiona marynarka dotarła do mnie po miesiącu od złożenia zamówienia mimo formacji na stronie że dojdzie w przeciągu 3/5 dni roboczych . Ciągłe przeciąganie terminów mimo licznych telefonów.
Uszkodzenia i produkcie i brak odpowiedzi na reklamacje
Złożyłam reklamację (dziura w podszewce, brak metki, zle rzyszyte guziki) nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Za taką cenę oczekuje innej jakości i obsługi
Żałuję zakupu w salme
Poszewka została naciągnięta i ponownie przeszyta, przez co materiał płaszcza zaczął się fałdować a szef wygląda jakby ktoś się uczył obsługi maszyny. Słabo.
Zbyt długi okres oczekiwania, płaszcz jest piękny.
2 plaszcze kupilam, w tym drugim prosilam przedłużenie rękawa 1cm,opryskliwa obsługa infolinia, moze odeślę wcale
Po 14 dniach od zwrotu towaru nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.